Havlíčkův Brod – Písek 8:0 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
8:0 (4:0, 4:0, 0:0)
IHC Králové Písek
cz Pondelok 03.09.2012, 17:30 • Zimní stadion Kotlina • Prípravný zápas
Partner:
     
    34:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Výsledek 8:0 pamatuje v Kotlině naposledy při derby s Duklou. Tentokrát ale stačilo Rebelům na toto skóre jen pětatřicet minut. Kostourek vybojoval kotouč u mantinelu, zbrzdil hru a mazaně si počkal na najíždějícího ONDŘEJE STEHLÍKA z druhé vlny. Tvrdá střela do protipohybu zapadla přesně k bližší tyči. Asistence: Milan Kostourek.
     
    30:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí předchozí spálená šance nemusí mrzet. Hned z té další dávají další gól. Ondráčkova přihrávka zpoza branky našla před brankou MILANA KOSTOURKA, jenž dorážel hned natřikrát, ale nakonec byl úspěšný. Asistence: Martin Ondráček.
     
    25:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Písek je pomalu zralý na ručník, další domácí zaznamenávají dokonce ve vlastním oslabení. Po buly v útočném pásmu Brodu posunul Třetina puk od mantinelu do mezikruží na úplně volného LADISLAVA RYTNAUERA. Ten měl dostatek času, aby si položil Halmošiho a s naprostým klidem bekhendovým blafákem zaznamenává šestou braku domácího výběru. Asistence: Miroslav Třetina, Marian Morava.
     
    23:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ovšem hned z další akce odskakují Rebelové o další gól. Velkou měrou se brance podílel Kostourek, který si na modré obhodil obránce a prošel až před branku. Tam si vychutnal Halmošiho a zpětnou přihrávkou ještě našel MARTINA ONDRÁČKA, jenž uklidil touš do odkryté klece. Asistence: Milan Kostourek.
     
    16:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vrátili do plného počtu hráčů a hned je z toho čtvrtý gól. Střelu Musila od mantinelu před Halmošim přesně dorážel ONDŘEJ STEHLÍK. Asistence: Pavel Musil, Aleš Jelínek.
     
    03:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Začíná to vypadat na debakl. V Halmošiho síti se totiž třepotá další puk. Po opětovném tlaku, kdy už byli hosté kompletní, to na modré zápěstní střelou zkusil JAN SOLDÁN. Čistý průstřel znamená vedení už 3:0. Asistence: Miroslav Třetina.
     
    02:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ale ne nadlouho. Rebelové jdou hned z další akce do dvoubrankového vedení. Nejprve to z úhlu zkoušel Morava, jehož skvěle vychytal Halmoši. Odražený puk ale na hůl dostal Rytnauer a okamžitě jej do mezikruží posunul na MILANA KOSTOURKA, který před vyšachovaným gólmanem hostí neměl už těžkou úlohu. Asistence: Ladislav Rytnauer, Marian Morava.
     
    00:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byl hodně svižný nástup domácího týmu! První lajna Rebelů vybojovala pásmo. Nejprve těsně vedle pálil Vondráček, pak se ale puk zpoza brány dostal na vrchol levého kruhu na hůl JONÁŠE FIEDLERA, který se nemýlil. Jeho tvrdá střela zapadla ke vzdálenější tyči. Asistence: Roman Vondráček.

    Pavel Buňat

    Góly a asistencie: 1. Fiedler (Vondráček), 3. Kostourek (Rytnauer, Morava), 4. Soldán (Třetina), 17. Stehlík (Musil, Jelínek), 24. Ondráček (Kostourek), 26. Rytnauer (Třetina, Morava), 31. Kostourek (Ondráček), 35. Stehlík (Kostourek)


    BK Havlíčkův Brod: Suchan (od 45. Opršal) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík "A", Blažek, Morava "A" Jelínek, Novotný - Vondráček, Štěpánek, Endál, P. Polodna "C", Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Stehlík, Fiedler
    IHC Králové Písek: Halmoši (Lehečka) - Kanov "A", Klement, Semrád, Petráček, Drtil, Kužel, Boháč - Heřman, Šperger "C", S. Polodna, Ferebauer, Vaniš, Slavík "A", Kučera, Čurda, Strnad, Sedláček, Vlček, Markulinec, Bernard

    Rozhodca: Doležal - Klouda, Křivohlavý