Česko – Slovensko 12:2 (kon.)
koniec
Česko
12:2 (3:1, 6:1, 3:0)
Slovensko
cz Nedeľa 02.09.2012, 12:00 • Zimní stadion ve Znojmě • Reprezentácia žien
Partner:
     
    55:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nepřehledné skrumáže před slovenskou svatyní využila opět KATKA KAPLANOVÁ a zasunuje puk za bezmocnou a ležící slovenskou brankářku. Bez asistence.
     
    55:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásnou přihrávku ze střední třetiny poslala Mrázová na svou spoluhráčku KATKU KAPLANOVOU, ta se prosmýkla mezi dvojicí slovenských bránících hráček a střelou mezi betony skóruje. Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    46:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherný kousek v podání Češek. TEREZA VANIŠOVÁ se v rohu kluziště dostala k puku, najela si do pravého kruhu a krásnou střelou švihem pod horní tyč vsítila desátou branku českého výběru. Bez asistence.
     
    37:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je ukázkový brankostroj v podání českých hokejistek. Ve středním pásmu vystihla rozehrávku Slovenek PETRA MELICHERÍKOVÁ, přejela útočnou modrou a prudkou střelou do horní poloviny branky skóruje. Bez asistence.
     
    33:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak Češky se rozstřílely. Vyraženého puku se zmocnila TEREZA VANIŠOVÁ a s přehledem navyšuje skóre. Asistence: Klára Chmelová, Vendula Přibylová.
     
    32:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném buly se dostala k puku KATEŘINA SOLNIČKOVÁ a propálila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Aneta Lédlová.
     
    30:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky těží z dalšího rychlého brejku. TEREZA VANIŠOVÁ se vytáhla krásným blafákem a zasunula puk do poloprázdné klece. Asistence: Samantha Kolowrat.
     
    28:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tu další využitou přesilovou hru. České hokejistky svíraly své soupeřky tak dlouho, až obrana povolila. Po několika dorážkách zasouvá puk za záda Tomčíkové DENISA KŘÍŽOVÁ. Asistence: Dominika Lásková, Kateřina Mrázová.
     
    24:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak teď jsem Češky přechválila. Hrubá chyba v rozehrávce a je sníženo. Mikesková přihrála ideálně do jízdy JANĚ KAPUSTOVÉ, která střelou nad vyrážečku překonává Bečevovou. Asistence: Miriam Mikesková.
     
    22:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen gól. K odraženému puku se dostala nejdříve ALENA POLENSKÁ a po zemi překonává slovenskou gólmanku. Asistence: Dominika Lásková.
     
    12:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskový přechod před Tomčíkovou končí další přesnou trefou. Přibylová zavezla kotouč až do útočné třetiny, přihrála před bránou stojící KLÁŘE CHMELOVÁ a ta se z bezprostřední blízkosti nemýlila. Asistence: Vendula Přibylová, Dominika Lásková.
     
    10:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu přeci jen využití přesilové hry. Z vrcholu kruhu přihrála Herzigová do mezikruží ideálně postavené DENISE KŘÍŽOVÉ a ta posílá puk za záda Tomčíkové. Asistence: Petra Herzigová.
     
    09:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    A české hokejistky srovnávají. Z nepřehledné situace před Tomčíkovou vytěžila vyrovnávací gól KLÁRA CHMELOVÁ. Asistence: Tereza Vanišová, Vendula Přibylová.
     
    05:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nedůraz v české hře soupeřky trestají. V oslabení vystihla rozehrávku Češek MARTINA VELIČKOVÁ a prostřelila českou brankářku. Bez asistence.

    Petra Matůšová

    Góly a asistencie: 10. Chmelová (Vanišová, Přibylová), 11. Křížová (Herzigová), 13. Chmelová (Přibylová, Lásková), 23. Polenská (Lásková), 29. Křížová (Lásková, Mrázová), 31. Vanišová (Kolowrat), 33. Solničková (Lédlová), 34. Vanišová (Chmelová, Přibylová), 38. Melicheríková, 47. Vanišová, 56. Kaplanová (Mrázová), 56. Kaplanová - 6. Veličková, 25. Kapustová (Mikesková)


    Česko: Bečevová (Hladíková) - Kolowrat, Flachsová, Lásková, Herzigová, Pelikánová, Kubátová - Vanišová, Přibylová, Chmelová, Polenská, Mrázová, Křížová, Melicheríková, Nováková, Kaplanová, Lédlová, Solničková.
    Slovensko: Tomčíková (Klapešová) - Balášová, Klimášová, Olosová, Laliková, Žítňanská, Ihnaťová - Kapustová, Herichová, Bednárová, Mikesková, Veličková, Latečková, Gápová, Obercianová, Krajňáková, Sroková.

    Rozhodca: Růžičková - Novotná, Štefková