Litvínov – High1 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 3:2 (pre.)
B. Bystrica – Sanok 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:2 (kon.) | Přerov – SHK Hodonín 5:6 (kon.)
Opava – Nový Jičín 12:2 (kon.) | Sokolov – Klatovy 4:4 (kon.) | Vsetín – Toruń 1:3 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Villach – Vítkovice 1:9 (kon.)
prerušené
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (2:2, -:-, -:-)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Štvrtok 23.08.2012, 17:30Prípravný zápas
Partner:
     
    27:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Druhá formace je dnes k neudržení. VILÉM BURIAN dostal mezi kruhy ideální pas a jeho střela propadla až za záda Kacetla: Asistence: David Ostřížek, Rostislav Marosz.
     
    19:16
    Orli právě vstřelili branku!
    Tesně před koncem hosté vyrovnávají. MAREK URAM dostal ideálnípas k levé tyčce domácího brankáře. Ten se snažil i v pozici v leže zachránit situaci, ovšem Uram jej lišácky přestřelil. Asistence: Petr Beránek.
     
    13:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A blesk z čistého nebe, ještě se Znojmo neoklepalo z vyrovnávací branky a už prohrává. Autorem rozdílové branky je DAVID OSTŘÍŽEK. Asistence: Rostislav Marosz.
     
    12:32
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Když neuspěl Čuřík, našel kotouč za brankou hostů, nahral před ni DAVIDU DOLNÍČKOVI, který se trefil zcela přesně. Asistence: Jakub Čuřík, Martin Čech.
     
    03:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Rychlá branka dnešního utkání. RICHARD JARUŠEK dostal pas do ideální střelecké pozice a nedal domácímu brankaři šanci. Asistence: Jan Šeda, Michal Telesz.

    David Sochor

    Góly a asistencie: 13. Dolníček (Čuřík, Čech M.), 14. Ostřížek (Marosz), 28. Burian V. (Ostřížek, Marosz) - 4. Jarůšek (Šeda, Telesz), 20. Uram (Beránek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak (Dusík) - Malena, Rangl, Zítka, Zdráhal, Dlapa, Sláma, Čejka, Sobotka M. - Čech M., Dolníček, Čuřík, Burian, Ostřížek, Marosz, Křivohlávek, Kaut, Vondráček, Kadela, Moučka, Přibyl. Trenéři. Pokorný, Novák.
    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Landsman) - Pláněk, Wharton, Štach, Bořuta, Henry, Stehlík, Škarda, Sova - Uram, Fiala, Beránek, Telesz, Šeda, Jarůšek, Zábojník, Bartoš, Komínek. Trenéři: Stloukal, Kučírek.