Lipt. Mikuláš – Miškovec 3:5 (kon.) | Spišská N. Ves – GKS Tychy 3:3 (kon.)
koniec
HK Spišská Nová Ves
3:3 (0:1, 2:0, 1:2)
GKS Tychy
Štvrtok 23.08.2012, 18:00 • Zimný štadión v Spišskej Novej Vsi • Spišský pohár
Partner:
     
    S konštatovaním, že remíza je dnes úplne zaslúžená, sa s vami na dnes lúčim. Zajtra nás čaká posledný hrací deň Spišského pohára. (20:16:52)
     
    Doplnkové samostatné nájazdy vyhrali hokejisti HK Spišská Nová Ves 2:0, keď svoje pokusy premenili Juraj Prokop a Filip Novák.
     
    Keďže je to turnajový spôsob, predĺženie sa hrať nebude. Konečný výsledok je teda remíza 3:3. Pri prípadných rovnostiach bodov niektorých tímov rozhodnú doplnkové samostatné nájazdy, ktoré práve prebiehajú.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:14
    Vaic potiahol puk, po strane si dobre nakorčuľoval Krempaský, ktorý našiel len pripraveného Sobeckeho.
     
    58:02
    Hostia v plnom počte. Posledné dve minúty do konca riadneho hracieho času.
     
    57:02
    GKS Tychy už vo štvorici.
     
    56:45
    Veľký nápor Spišiakov, prihrávky len tak lietali cez bránkovisko, ale Sobecki drží vyrovnaný stav.
     
    56:02
    Aj pre Spišskú Novú Ves prichádza ešte možnosť presilovky o dvoch hráčov, Jakes zinkasoval 2 minúty za nedovolené bránenie v hre. Presilovka 5 na 3 bude trvať presne minútu.
     
    55:02
    Tretia tretina veľmi pekný hokej zatiaľ neprináša, ďalšie vylúčenie, Poliak Csorich, 2 minúty za podrazenie.
     
    53:52
    GKS Tychy dalo gól! A je vyrovnané. Jakesovu strelu ešte Lipovský vyrazil, ale na bekhendovú dorážku Radoslava KROPÁČA bol už prikrátky. Asistencie: Tomáš Jakes.
     
    53:44
    Vantroba mal ešte aj smolu. Po delovke od jedného z poľských obrancov sa mu zlomila hokejka. Všetko upokojil Lipovský.
     
    53:20
    Lipovský dvakrát podržal svoje mužstvo, Spišiakom ostáva ešte 30 sekúnd oslabenie o dvoch hráčov.
     
    52:45
    Momentálne sa viac vylučuje ako hraje, ale hostia si zahrajú vyše minútovú presilovku 5 na 3, na lavicu hanby odišiel aj Kohutiar, 2 minúty za hákovanie.
     
    51:50
    Tak ku presilovke sa nakoniec dopracovali aj GKS Tychy, vylúčený domáci Klinga, 2 minúty za seknutie.
     
    50:44
    Aj skúsený kapitán Spišiakov, Ľubomír Vaic, sa teraz pustil do potýčky. Vzájomné vylúčenie, na domácej strane na trestnej lavici Krempaský a Vaic, na poľskej Csorich a Uherek. Hrať sa bude 5 na 5.
     
    50:16
    GKS Tychy dalo gól! Z ničoho nič opäť znížené na rozdiel jedného gólu. Milan BARANYK v súboji jeden na jedného medzi kruhmi len tak po ľade bekhendom posunul puk a zmiatol aj domáceho gólmana. Asistencie: Martin Przygodzki.
     
    49:12
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Takým "hudáčkovským" spôsobom Juraj PROKOP prekonal poľského brankára. Puk si pekne potiahol na forhendovú stranu a nakoniec zasunul do bránky. Asistencie: Vladimír Klinga, Filip Novák.
     
    48:04
    Hostia v plnom počte.
     
    48:00
    Škrak to na útočnej modrej nespravil najlepšie, trafil len chrániče Przygodzkeho, ktorý sa už už dostával do nájazdu, nakoniec stratil rýchlosť a len z diaľky vypálil.

    Peter Petráš


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 25. Prokop (Nádašdi), 34. Nitriansky (Vantroba, Vaic), 50. Prokop (Klinga, Novák) - 13. Leskovjanský (Simicek, Kropáč), 51. Baranyk (Przygodzki), 54. Kropáč (Jakes)


    HK Spišská Nová Ves: Lipovský - Vantroba, Nitriansky, Nádašdi, Džerenga, Škrak, Vartovník, Janovčík, Horváth - Krempaský, Vaic, Hamráček - Novák F., Prokop, Klinga - Kohutiar, Gonda, Hamrák J. - Findura, Skalický
    GKS Tychy: Sobecki - Jakes, Dutka, Majkowski, Sokot, Csorich, Wanacki, Sosnierz, Uherek - Leskovjanský, Simicek, Kropáč - Baranyk, Parzyszek, Da Costa - Przygodzki, Gurazda, Banachewicz