Litvínov – High1 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 3:2 (pre.)
B. Bystrica – Sanok 4:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:3 (kon.) | Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:2 (kon.) | Přerov – SHK Hodonín 5:6 (kon.)
Opava – Nový Jičín 12:2 (kon.) | Sokolov – Klatovy 4:4 (kon.) | Vsetín – Toruń 1:3 (kon.)
Frýdek-M. – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Villach – Vítkovice 1:9 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
3:3 (1:0, 1:1, 1:2)
Královští lvi Hradec Králové
cz Štvrtok 23.08.2012, 17:30 • ZS Kotlina • Prípravný zápas
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (20:51:23)
     
    Je konec, po nerozhodné základní části, v níž měl Hradec Králové hodně blízko k prvnímu triumfu v přípravě, přišly na řadu samostatné nájezdy, v nichž byl jediným úspěšným exekutorem domácí Petr Polodna. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a už teď se na vás těšíme u dalších on-line přenosů ze zimního stadionu Rebelů.
     
    Petr Haluza (HKR) si sjel až před branku, kde zkoušel štěstí s rychlou kličkou, ale ztroskotal na Dolejšovu hbitém betonu - 1:0.
     
    Pavel Musil (HBR) pálil zblízka jen do betonů gólmana Čecha - 1:0.
     
    Vladimír Říha (HKR) mířil k levé Dolejšově tyčce, ale brodský fantom mezi tyčemi zasáhl lapačkou - 1:0.
     
    Marian Morava (HBR) se svou střelou minul bránu - 1:0.
     
    Václav Čížek (HKR) udělal blafák, ale rozklečený gólman Dolejš vytěsnil puk od své tyčky - 1:0.
     
    Petr Polodna (HBR) se snažil rozhýbat gólmana Čecha a uspěl, když skóroval mezi betony - 1:0!
     
    Nyní nás čekají ještě samostatné nájezdy.
     
    59:59
    Švagrovský mohl strhnout vítězství na hradeckou stranu doslova za sekundu dvanáct! Zblízka však svižnou střelou v časové tísni jen nastřelil dobře postaveného Daniela Dolejše!
     
    59:47
    Domácí družina se vehementně tlačila do zakončení z bezprostřední blízkosti v mlýnici před brankou, kde se po chvíli píská postavení útočícího hráče v brankovišti. Při protestech byl hodně aktivní domácí kapitán Morava.
     
    59:35
    Rebelové nahazují do útočného pásma, kde se ženou za pukem.
     
    59:19
    Slibná možnost pro Rebely. Na lavici hanby jde Roupec (HKR) za vražení na hrazení.
     
    58:52
    Obrázek hry se nemění, stále sledujeme neurovnanou hru, hokejisté se pravidelně a rychle střídají u puku, což s sebou přináší minimum zajímavějších momentů u té či oné branky.
     
    57:40
    Méně záživnou chvilku, kdy kotouč rychle putoval z jedné poloviny hřiště na druhou, se dostal ke střeleckému pokusu Knotek, ale z levého kruhu trefil u tyčky číhajícího Jakuba Čecha, který si připsal další zákrok.
     
    56:43
    Královští lvi se chtěli protlačit do útočného pásma a zkusit ohrozit gólmana Dolejše, který měl v těchto chvílích o poznání méně práce než jeho protějšek. Jejich ambice však zhatilo postavení mimo hru.
     
    55:20
    Karlíček se snažil přihrát před bránu dobře postavenému a volnému spoluhráči, jenže do nahrávky mu vložil na poslední chvíli hůl brodský obránce a zamezil případné pohromě.
     
    55:00
    Kotouč drží ve své moci obránci Hradce Králové, kteří se musejí vyrovnávat s aktivním napadáním v podání havlíčkobrodských útočníků.
     
    54:10
    Rebelové překlopili po slabší pasáži ve 3. třetině, kdy inkasovali 2 branky, pomyslné misky rovnoramenných vah na svou stranu. Brankář Čech má plné ruce práce, ale náporu na svou osobu odolává. Florbalově to zpoza brány zkoušel Třetina, ale bez úspěchu.
     
    53:20
    To nakonec přišlo, ale brankář Čech měl proti střele od modré čáry velmi dobrý výhled a neomylně zachytil letící kotouč do své náruče, čímž přerušil hru.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 18. Třetina (Polodna), 24. Musil (Štěpánek, Morava), 51. Polodna (Třetina, Meidl) - 29. Karlíček (Macháň, Švagrovský), 45. Říha (Tvrdík, Kubeš), 47. Berger (Filip)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Ostrčil, Soldán, Protivný, Pavlík (A), Novotný, Morava (C), Knesl, A. Jelínek - Vondráček, Knotek, Endál, Polodna (A), Třetina, Meidl, Ondráček, Kostourek, Rytnauer, Musil, Štěpánek, Stehlík.
    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Mahdal) - Čížek, Vágner (C), Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Červený, Klement - Haluza, Brož, Budínský - Berger, Tvrdík (A), Kubeš (A)- Říha, Macháň, Švagrovský - Valášek, Filip, Luštinec.

    Rozhodca: Tomáš Kukeně - Marek Honza, Jan Doležal.

    Diváci: 210