Orange 20 – Košice 0:4 (kon.) | Poprad – Trenčín 6:5 (kon.)
koniec
HK Orange 20
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
HC Košice
Štvrtok 23.08.2012, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:47
    Košice dali gól!
    Buri ostal ležať v rohu obranného pásma, k puku sa tak dostal Richard Huna, zatiahol sa za bránu a ponúkol puk RÓBERTOVI HUNOVI, ktorý z prvej prekonáva Romančíka! Asistencia Richard Huna.
     
    39:51
    Košice dali gól!
    Pri signalizovanom vylúčení sa puk dostal k PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý sa na Romančíka rútil sám a premenil! Asistencia Pavel Kuběna.
     
    25:03
    Košice dali gól!
    RICHARD JENČÍK dostal prihrávku do protipohybu od Svitanu a doslova zasekol puk parádičkou pod brvno! Asistencie Patrik Svitana a Matúš Chovan.
     
    20:33
    Košice dali gól!
    Richard Huna dostal puk k ľavej tyčke, využil že sa naň brankár sústredil a šupol ho RÓBERTOVI HUNOVI doprava. Tomu stačilo dotknúť sa puku, dvihol ho do siete. Asistencia Richard Huna.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Góly a asistencie: 21. Huna Robert (Huna Richard), 26. Jenčík (Svitana, Chovan), 40. Svitana (Kuběna), 53. Huna Ro. (Huna Ri.)


    HK Orange 20: P. Romančík - Pavešic, Luža, Mikeska, Buri, Rusina, Pospíšil, Tóth, Tkáč - Uhrík, Kolena, B. Mráz - Mašlanka, Boltun, Bíreš - Hinďoš, D. Fujerík, Podsedlý - Korytko, V. Fekiač, Lipovský.
    HC Košice: Riečický (Hylák) - Šeda, Deyl, Macejko, Novák, Brejčák, Kolba, M. Takáč, Gajdoš - Ri. Huna, Ro. Huna, Marek Nagy - Matúš Chovan, Kuběna, Svitana - Jenčík, Marek Slovák, Jokeľ - Baláž, Piatak, Gmitter.

    Rozhodca: Jura - Bogdaň, Šoltés