D.Kyjev – Feyenoord 2:1 (kon.) | Motherwell – Panathinaikos 0:2 (kon.)
koniec
Motherwell FC
0:2 (0:1)
Panathinaikos FC
cz Utorok 31.07.2012, 20:45 • Fir Park, Motherwell • Liga majstrov (predkolá)
     
    90+2
    A mohlo to být o tři branky. Ve vápně si zpracoval míč Fornaroli, vystřelil, ale jeho pokus šel nad.
     
    85
    Hosté střídají. Odešel Christodoulopoulos, přišel Fornaroli.
     
    79
    Domácí střídají. Odešel Ojaama a přišel Daley.
     
    77
    Panathinaikos právě vstřelil branku!
    Tak to je povedené střídání. Po rychlém brejku se dostal k míči střídající CHARIS MAVRIAS, který se z pravé strany řítil sám na domácího brankáře. Hostující hráč zachoval chladnou hlavu a střelou po zemi překonal Randolpha. Mavrias nebyl na hřišti ani minutu!
     
    76
    A hosté střídají. Dohrál Toché, zahraje si Mavrias.
     
    75
    První žlutou kartu v zápase viděl za svůj faul hostující Zeca.
     
    67
    Hosté střídají. Odešel Marinos, přišel Katsouranis.
     
    55
    Další parádní kombinace hostů. Vyntra se dostal až na roh malého vápna, ale místo přihrávky před branku volil střelu, která šla mimo. Jeho spoluhráči se na něj hodně zlobili.
     
    53
    K hlavičce z hranice penalty se po centru z pravé strany dostal domácí Higdon, ale jeho pokus šel pouze doprostřed branky. Škoda, z této šance se dalo vytěžit víc.
     
    48
    Z přímého volného kopu zhruba z 25metrů vystřelil domácí Hateley, jeho parádní přízemní střela skončila na tyči hostující branky.
     
    46
    A hosté začínají pěkně zostra. Ke střele z velkého vápna se dostal Christodoulopoulos, ale jeho projektil skončil těsně mimo.
     
    40
    Další hezký fotbalový moment. Zhruba z 25metrů napřáhl hostující Christodoulopoulos, ale jeho tvrdou střelu vyrazil domácí brankář na rohový kop.
     
    34
    Další velká šance domácích. Opět výborný centr z levé strany, na který si naskočil Higdon, který posílá svojí hlavičku doprostřed branky.
     
    24
    Parádní centr poslal do vápna hostů z levé strany domácí záložník, míč propadl až na zadní tyč, kde byl zcela volný Humphrey, který z malého vápna netrefil branku. To byla tutovka domácích!
     
    14
    Panathinaikos právě vstřelil branku!
    A hosté jdou do vedení. Panathinaikos zahrával přímý volný kop z poloviny hřiště, jeden z obránců poslal dlouhý míč do vápna domácích, kde se dokázal hlavou prosadit LAZAROS CHRISTODOULOPOULOS.
     
    10
    Po rohu se dostal ke střele Humphrey, který napřáhl za velkým vápnem, ale jeho parádní střela prosvištěla kolem levého horního rohu. Hezký fotbalový moment.
     
    6
    To byla dobrá šance řeckého týmu. Vitolo se dostal na malém vápně k hlavičce, ale byl atakován domácím obráncem a míč posílá nad branku Randoplha.
     
    3
    Výborná standartní situace z hranice velkého vápna pro Panathinaikos, to je dobrá příležitost.

    Jakub Kopřiva

    Góly: 14. Christodoulopoulos, 77. Mavrias

    Karty:   75. Zeca (PAN)


    Motherwell FC: Randolph - Hammell, Hutchinson, Ramsden, Law, Hateley, Humphrey, Lasley "C", Ojamaa(79.Daley), Higdon, Murphy
    Panathinaikos FC: Karnezis - Boumsong, Marinos(67.Katsouranis), Vyntra "C", Spyropoulos, Velázquez, Sissoko, Vitolo, Christodoulopoulos(85.Fornaroli), Zeca, Toché(76.Mavrias)

    Rozhodca: Pol van Boekel - Bery Simons, Nicky Siebert (NED)

    Diváci: 9 035