Teplice – Nitra 2:2 (kon.) | Sparta Praha – BW Linz 3:1 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
3:1 (3:0)
FC Blau-Weiss Linz
cz Piatok 29.06.2012, 19:30 • St. Florian. • Prípravný zápas
     
    89
    Linz právě vstřelil branku!

    Tak přeci jen přišlo snížení. Po rohu se prosadil domácí kapitán TORSTEN KNABEL, který svou hlavičkou překonal marně skákajícího Holého. Sparta tak poprvé v přípravě inkasuje a bylo to minutu před koncem základní hrací doby.
     
    60
    Další střídání lodivoda pražské Sparty. Ze hry stahuje Juhara a Kadlece, na plac vstupuje Podaný a Skalák.
     
    46
    Je jasné, že dojde ke změnám v sestavě. Kouč Lavička provedl hned trojí střídání. Na zelený pažit jde Kerič. Přikryl a Coufal. V kabině zůstává Kweuke, Kadeřábek a Gil.
     
    45
    Sparta právě vstřelila branku!

    Linz nevyužil své dobré šance a na druhé straně udeřila Sparta. Opět to byl LÉONARD KWEUKE, který obešel clonícího obránce a chladnokrevně zavěsil. Celou akci založil velice aktivní Peter Grajciar, který kamerunskému střelci předložil míč na zlatém podnose.
     
    27
    Sparta právě vstřelila branku!

    Pražané se dočkali zvýšení skóre a nutno dodat, že naprosto zaslouženě. LÉONARD KWEUKE se uvolnil na velkém vápně, obešel obránce a poslal míč do sítě. Wimleitner poskakoval po brankovišti, dělal co mohl, ale neměl žádnou šanci zasáhnout.
     
    13
    Sparta právě vstřelila branku!

    Teď už však ano. PETER GRAJCIAR se dokázal zorientovat na malém vápně a nekompromisní střelou překonal Wimleitnera. Velkou pochvalu zaslouží Juhar, který celou akci vymyslel a proklestil si cestu až před rakouského gólmana. Odtud pak přesně odcentroval a brankář Linzu byl bez sebemenší šance.
     
    6
    Obrovská šance Pražanů a v ní Leo Kweuke, který jak bývá jeho zvykem, nebezpečně hlavičkoval ve vápně a orazítkoval břevno Wimleitnerovy svatyně! Tohle jsou momenty kamerunského kanonýra.

    Roman Zajíček

    Góly: 13. Grajciar, 27. Kweuke, 45. Kweuke - 89. Knabel


    AC Sparta Praha: Holý - Gil (46. Coufal), Brabec, Švejdík, Hybš - Kadeřábek (46. Přikryl), Grajciar, Polom, Juhar (60. Skalák) - Kadlec (60. Podaný) - Kweuke (46. Kerič). Trenér: Vitězslav Lavička.
    FC Blau-Weiss Linz: Wimleitner - Knabel, Maier, Coralic, Lindner, Arapovic (61. Sulimani), Huspek, Hartl, Wawra (54. Nikolov), Guselbauer D., Guselbauer M. Trenér: Thomas Weissenböck.