Arizona – LA Kings 0:4 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Los Angeles Kings
cz Streda 16.05.2012, 03:00 • Jobing.com Arena • Play-off NHL
Partner:
     
    52:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    A dvojnásobná přesilovka velmi rychle využita. Smith vyrazil Kopitarovu střelu přímo k volnému Jeffu CARTEROVI, který svým třetím gólem v utkání zvyšuje již na 4:0. Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.
     
    38:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Kings ale nakonec dlouhou dvojnásobnou přesilovku využívají, po Williamsově příhře skóruje Jeff CARTER, který sáhl svou holí do přesné rány Anžeho Kopitara. Asistence: Justin Williams a Anže Kopitar.
     
    24:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    A po velkých šancí Phoenixu trestají druhou brankou hosté. Penner vybojoval v souboji s Doanem puk, připravil ho Jeffu CARTEROVI tak, že pro něj nebyl žádný problém skórovat. Asistence: Dustin Penner a Mike Richards.
     
    13:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!

    Nenápadná nahození Drewa Doughtyho prošlo klubkem hráčů stojících před Smithem a nakonec Dwight KING stačil sáhnout do puku mimo Smithův dosad. Asistence: Drew Doughty a Trevor Lewis.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 14. King (Doughty, Lewis), 25. Carter (Penner, Richards), 39. Carter (Kopitar, Williams), 53. Carter (Kopitar, Brown)


    Arizona Coyotes: Smith - Yandle, Morris, Klesla, Ekman-Larsson, Stone, Rozsíval, Whitney, Doan, Vermette, Brule, Hanzal, Pyatt, Gordon, Vrbata, Langkow, Chipchura, Korpikoski, Boedker
    Los Angeles Kings: Quick - Scuderi, Doughty, Greene, Voynov, Martinez, Mitchell - Richards, Penner, Carter, Kopitar, Clifford, Williams, Richardson, Lewis, Brown, Stoll, Nolan, King

    Rozhodca: O´Rourke, Rooney - Morin, Murphy