Philadelphia – NJ Devils 4:3 (po pr.) | Arizona – Nashville 5:3 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
Nashville Predators
cz Pondelok 30.04.2012, 02:00 • Jobing.com Arena • Play-off NHL
Partner:
     
    59:14
    Legwand krosčekoval Gordona, za což si půjde odpykat dvě minuty. Stejným trestem je ale potrestán i domácí hráč. Hrát se bude ve stejném počtu.
     
    57:40
    A hosté to zkusí v šesti, Rinne na střídačce!
     
    43:36
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Po vyhraném vhazování se puk dostal k Morrisovi, který přízemní střelou našel přesně čepel Shana DOANA, který znovu vrací domácím dvoubrankové vedení! Asistence: Derek Morris a Antoine Vermette.
     
    43:32
    Brule s Chipchurou postupovali 2 na 1, po hezké kombinaci zakončoval prvně jmenovaný, Rinne ale zázračně na brankové čáře chytá!
     
    40:53
    Nashville právě vstřelil branku!

    A další zápletka v utkání! Ryan SUTER propálil vše, co mu stálo v cestě a znovu snižuje na rozdíl jediného gólu! Asistence: Shea Weber a Martin Erat.
     
    40:22
    Vrbata poslán na dvě minuty za nedovolené bránění, hosté budou hrát přesilovku 4 na 3!
     
    39:51
    Yandle srazil Fishera nedovoleně a dostává dvě minuty za sekání. Na trestnou ale míří i Fisher, který oplatil svému soupeři stejnou měrou. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    37:07
    Nyní se už ale Weber vyloučení dočká, vypadá to, že rozhodčí sečetl dva nedovolené zákroky v jeden a posílá kapitána Preds na dvě minuty za naražení.
     
    35:23
    Whitney natřikrát střílel, po jedné střele zazvonila i tyč!
     
    31:50
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Domácí ale nenechávají nic náhodě a znovu si berou dvoubrankový náskok. Doanovu střelu vyrazil Rinne tak nešťastně, že Taylor PYATT měl před sebou odkrytou klec, které nepohrdnul. Asistence: Shane Doan.
     
    31:20
    Nashville právě vstřelil branku!

    A hosté nakonec z únavy domácích hráčů těží snižující brankou na 2:3. Patric HORNQVIST přesně vložil hůl do střely Sutera. Asistence: Ryan Suter a Mike Fisher.
     
    29:24
    Ray Whitney potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    29:06
    Legwand ve výborné pozici trefuje pouze Smithe!
     
    27:05
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Po velkých šancí Nashvillu nakonec střílí branku domácí. Kotouč se po odrazu od zadního mantinelu odrazil přímo před Radima VRBATU, který posílá Phoenix do dvoubrankového vedení! Asistence: Martin Hanzal a Keith Yandle.
     
    26:30
    Po přihrávce zpoza branky trefuje Klein tyčku!
     
    24:22
    Hornqvist v dobré pozici přestřeluje!
     
    23:47
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Vrbata se prohnal mezi všemi obránci, vyjel až za branku a když už všem bylo jasné, že bude obkružovat celou klec, poslal zpětnou přihrávku na připraveného Martina HANZALA, který znovu posouvá Kojoty do vedení! Asistence: Radim Vrbata a Ray Whitney.
     
    21:20
    Boedker v mezikruží pálil dobře, ale Rinne stačil v poslední chvíli zasáhnout a vyrazil puk mimo tři tyče!
     
    17:13
    Nashville právě vstřelil branku!

    Klein vybídl Andreie KOSTITSYNA k vyrovnání. Běloruský útočník se v samostatném úniku nemýlil a máme srovnáno! Asistence: Kevin Klein a Nick Spalling
     
    15:08
    Langkow v dobré příležitosti nedokázal zvednout puk nad Rinneho beton.
     
    12:57
    A vidíme také první menší šarvátku v dnešním utkání, za kterou inkasuje 2 minuty pouze Brandon Yip.
     
    12:57
    Colin Wilson se ocitl osamocený mezi kruhy, jeho střela ale mířila pouze do Smithova plastrónu!
     
    08:32
    Phoenix právě vstřelil branku!

    Hezká kombinace domácích až do prázdné branky. Boedker našel mezi kruhy volného Yandla, který nabídl puk Antoinu VERMETTOVI, kterému stačilo posunout kotouč do odkryté klece! Asistence: Keith Yandle a Mikkel Boedker.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 9. Vermette (Yandle, Boedker), 24. Hanzal (Vrbata, Whitney), 28. Vrbata (Hanzal, Yandle), 32. Pyatt (Doan), 44. Doan (Morris, Vermette) - 18. A. Kostitsyn (Klein, Spalling), 32. Hornqvist (Suter, Fisher), 41. Suter (Weber, Erat)


    Arizona Coyotes: Smith - Ekman-Larsson, Klesla, Yandle, Schlemko, Aucoin, Morris - Whitney, Hanzal, Vrbata, Brule, Pyatt, Gordon, Doan, Langkow, Chipchura, Pouliot, Vermette, Boedker
    Nashville Predators: Rinne - Weber, Suter, Klein, Boullion, Josi, Gil - Bourque, Radulov, Legwand, Erat, Fisher, Spalling, Yip, Hornqvist, Gaustad, Wilson, A. Kostitsyn, S. Kostitsyn

    Rozhodca: Joanette, Watson - Amell, Devorski