Philadelphia – NJ Devils 4:3 (po pr.) | Arizona – Nashville 5:3 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
Nashville Predators
cz Pondelok 30.04.2012, 02:00 • Jobing.com Arena • Play-off NHL
Partner:
     
    59:14
    Legwand krosčekoval Gordona, za což si půjde odpykat dvě minuty. Stejným trestem je ale potrestán i domácí hráč. Hrát se bude ve stejném počtu.
     
    40:22
    Vrbata poslán na dvě minuty za nedovolené bránění, hosté budou hrát přesilovku 4 na 3!
     
    39:51
    Yandle srazil Fishera nedovoleně a dostává dvě minuty za sekání. Na trestnou ale míří i Fisher, který oplatil svému soupeři stejnou měrou. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    37:07
    Nyní se už ale Weber vyloučení dočká, vypadá to, že rozhodčí sečetl dva nedovolené zákroky v jeden a posílá kapitána Preds na dvě minuty za naražení.
     
    29:24
    Ray Whitney potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    12:57
    A vidíme také první menší šarvátku v dnešním utkání, za kterou inkasuje 2 minuty pouze Brandon Yip.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 9. Vermette (Yandle, Boedker), 24. Hanzal (Vrbata, Whitney), 28. Vrbata (Hanzal, Yandle), 32. Pyatt (Doan), 44. Doan (Morris, Vermette) - 18. A. Kostitsyn (Klein, Spalling), 32. Hornqvist (Suter, Fisher), 41. Suter (Weber, Erat)


    Arizona Coyotes: Smith - Ekman-Larsson, Klesla, Yandle, Schlemko, Aucoin, Morris - Whitney, Hanzal, Vrbata, Brule, Pyatt, Gordon, Doan, Langkow, Chipchura, Pouliot, Vermette, Boedker
    Nashville Predators: Rinne - Weber, Suter, Klein, Boullion, Josi, Gil - Bourque, Radulov, Legwand, Erat, Fisher, Spalling, Yip, Hornqvist, Gaustad, Wilson, A. Kostitsyn, S. Kostitsyn

    Rozhodca: Joanette, Watson - Amell, Devorski