St. Louis – LA Kings 1:3 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Los Angeles Kings
cz Nedeľa 29.04.2012, 01:30 • Scottrade Center, St. Louis • Play-off NHL
Partner:
     
    59:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DUSTIN PENNER vzal odražený puk ve vlastním pásmu, nahodil jej do středního, kde se od mantinelu odrazil až do prázdné branky. Bez asistence.
     
    58:55
    Elliott spěchá na střídačku.
     
    57:21
    Neuvěřitelný zákrok proti Nicholovi předvedl Quick! Brankář Kings dlouho ležel na břiše, pak se ale vytáhl pravděpodobně lapačkou nebo měl to štěstí a zazvonila za ním tyč.
     
    50:29
    Sudí jim nakonec dali za pravdu a Kevin Shattenkirk byl vyloučen za zdržování hry.
     
    46:23
    Tak se nakonec omlouvám, hra byla přerušena kvůli zákroku T. J. Oshieho na Frasera. Domácí útočník dostal čtyři minuty za hru vysokou holí a útočník hostí kapesník na krvavou tvář.
     
    43:42
    Vyloučen je za hru vysokou holí David Perron. Toho musí v LA doslova zbožňovat.
     
    38:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté ale začínají početní nevýhodu nejlépe, jak mohou. St. Louis po buly kvůli nedorozumění Backese se Shattenkirkem ztratilo puk, dopředu jej zavezl Brown, který Elliotta donutil k zákroku levým betonem, od nějž se puk odrazil pouze k dojíždějícímu MATTU GREENOVI, pro něhož nebylo problémem dát v oslabení důležitou branku Los Angeles. Asistence: Dustin Brown.
     
    38:47
    Dwight King doslova přišpendlil Pietrangela na mantinel, domácí obránce hlavou narazil na hranu a jeho protihráč za vražení dostal zasloužený trest.
     
    36:29
    Obrovskou šanci spálil Nichol, který dojel odražený puk mezi kruhy a netrefil branku, v níž pouze na zemi se válel Quick!
     
    34:02
    Rafiku v útočném pásmu udělalo i St. Louis, ale i jemu chybělo pořádné vyústění akce, do doby, kdy ponechanou výhodu ukončil Richardson. Dvě minuty za držení dostal Matt Greene.
     
    29:13
    Russell také katastrofálně rozehrál, puk přebral Vojnov a po jeho nahození zazvonila branková konstrukce!
     
    28:24
    Domácí chybovali v rozehrávce, puk zachytil díky práci Frasera Richardson, prošel do útočného pásma, nadějnou akci dva na jednoho ale zakončil jen do Elliottovy hrudi!
     
    26:46
    Sobotka skvěle prošel před Quicka, k zakončení mu scházelo opravdu velmi málo, měl ale na něj příliš málo prostoru a nadějná šance tak gólem neskončila! Natlačení třebíčského rodáka do brankoviště LA ale bylo ukázkové.
     
    17:39
    David Perron se shodou odrazů natlačil před Quicka, na nějž také vystřelil, brankář hostí ale zasáhl a Perron jej při následné snaze dorazit kotouč sekl do hrudi a natlačil do branky, za což dostal dvě minuty.
     
    16:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostům se ještě před odchodem do šaten podařilo srovnat. Penner z levého křídla protlačil puk před branku, kde jej nezasáhl Carter, z druhé vlny najíždějící SLAVA VOJNOV už ale ano a to dokonce tak, že se Elliott mohl jen smutně otočit. Asistence: Dustin Penner, Mike Richards.
     
    11:42
    Na druhé straně se kolem Quicka obtočil Crombeen, brankář hostí již ležel, nicméně domácí hokejista nedokázal zvednout puk a zakončit do poloodkryté branky!
     
    10:43
    Před Elliottem vznikla obrovská mela, která nakonec skončila vyhozením kotouče přes všechny čáry! Domácí brankář v sedě několikrát zakročil proti dorážkám Mitchella a Scottrade Center mu právem mohutně zatleskalo.
     
    09:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se z následného útoku dočkali. Backes skvěle clonil před Quickem, jemuž k levé tyči propadlo nahození Pietrangela tečované DAVIDEM PERRONEM. Asistence: Alex Pietrangelo, T. J. Oshie.
     
    00:51
    Krátce za sebou pálili Steen a McDonald, toho na zem poslal Mike Richards a za krosček dostal dvě minuty.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 10. Perron (Pietrangelo, Oshie) - 17. Vojnov (Penner, Richards), 39. Greene (Brown), 60. Penner


    St. Louis Blues: Elliott (Allen) - Pietrangelo, Colaiacovo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Russell - Oshie, Backes, Perron - McDonald, Berglund, Steen - Stewart, Arnott, Sobotka - Crombeen, Nichol, Langenbrunner
    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) - Doughty, Scuderi, Vojnov, Mitchell, Greene, Martinez - Williams, Kopitar, Brown - Carter, Richards, King - Lewis, Stoll, Penner - Richardson, Fraser, Nolan

    Rozhodca: Furlatt, Walkom - Murphy, Murray