St. Louis – LA Kings 1:3 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Los Angeles Kings
cz Nedeľa 29.04.2012, 01:30 • Scottrade Center, St. Louis • Play-off NHL
Partner:
     
    59:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DUSTIN PENNER vzal odražený puk ve vlastním pásmu, nahodil jej do středního, kde se od mantinelu odrazil až do prázdné branky. Bez asistence.
     
    38:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté ale začínají početní nevýhodu nejlépe, jak mohou. St. Louis po buly kvůli nedorozumění Backese se Shattenkirkem ztratilo puk, dopředu jej zavezl Brown, který Elliotta donutil k zákroku levým betonem, od nějž se puk odrazil pouze k dojíždějícímu MATTU GREENOVI, pro něhož nebylo problémem dát v oslabení důležitou branku Los Angeles. Asistence: Dustin Brown.
     
    16:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hostům se ještě před odchodem do šaten podařilo srovnat. Penner z levého křídla protlačil puk před branku, kde jej nezasáhl Carter, z druhé vlny najíždějící SLAVA VOJNOV už ale ano a to dokonce tak, že se Elliott mohl jen smutně otočit. Asistence: Dustin Penner, Mike Richards.
     
    09:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se z následného útoku dočkali. Backes skvěle clonil před Quickem, jemuž k levé tyči propadlo nahození Pietrangela tečované DAVIDEM PERRONEM. Asistence: Alex Pietrangelo, T. J. Oshie.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 10. Perron (Pietrangelo, Oshie) - 17. Vojnov (Penner, Richards), 39. Greene (Brown), 60. Penner


    St. Louis Blues: Elliott (Allen) - Pietrangelo, Colaiacovo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Russell - Oshie, Backes, Perron - McDonald, Berglund, Steen - Stewart, Arnott, Sobotka - Crombeen, Nichol, Langenbrunner
    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) - Doughty, Scuderi, Vojnov, Mitchell, Greene, Martinez - Williams, Kopitar, Brown - Carter, Richards, King - Lewis, Stoll, Penner - Richardson, Fraser, Nolan

    Rozhodca: Furlatt, Walkom - Murphy, Murray