Košice – HC Slovan 1:2 (po pr.)
koniec po predl.
HC Košice
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
HC Slovan Bratislava
Sobota 21.04.2012, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    66:23
    Slovan dal gól!
    LIBOR HUDÁČEK rozhoduje toto finále po inviduálnej akcii, keď nabral rýchlosť v pásme a predral sa až pred Hyláka, ktorému puk skončil za bránkovou čiarou.
     
    63:44
    Michel Miklík mohol byť hrdinom, jeho strela neprešla za Konrádov chrbát.
     
    52:51
    Príležitosť domácich na strelenie veľmi dôležitého gólu. Vylúčený Alexander Jerofejevs 2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    43:14
    Stanislav Gron si vykorčuľoval spoza bránky a sám pred Konrádom len tesne netrafil bránku.
     
    42:36
    Miroslav Zálešák sa utáboril za bránkou hostí, počkal si kým mu pred bránku nakorčuľoval Spilar a ten po strele z jednej nechal vyniknúť Konráda, odrazený puk len tesne minul bránku hostí.
     
    41:03
    Vylúčenie na strane hostí, Tomáš Bulík 2 minúty za ...
     
    39:28
    Dravecký v brejku a tvrdou ranou Konrád len vyrazil pred seba, kde však korčuľoval Bartoš a takisto tvrdou ranou sa snažil prekonať Konráda, ten opäť výborne zasiahool.
     
    37:36
    Vylúčenie na strane domácich, Ján Tabaček 2 minúty za držanie.
     
    36:07
    Gron došprintoval vyhodený puk a na druhej strane našiel na slepo Miklíka, puk od jeho korčule vyrazil Konrád len špičkou betónu.
     
    30:17
    Slovan dal gól!
    A je vyrovnané! Hostia sa usadili v pásme domácich, Košičania nevyhodili puk do stredného pásma a po peknej prihrávke od Miroslava Šatana, ktora malá oči, strelil vyrovnávajúci gól do odkrytej bránky LIBOR HUDÁČEK. Asistencie: Miroslav Šatan, Alexander Jerefejevs.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 8 347 divákov, samozrejme je vypredané!!!
     
    18:34
    Jenčík mohol streliť druhý gól, Miklík nahadzoval puk pred Konráda a tam útočník domácich jemným tečom len tesne minul.
     
    14:22
    Gabriel Spilar teraz šikovne prešiel cez dvoch hráčov a nahral na voľného Zálešáka, ten sám pri pravej tyči nedokázal z jednej zakončiť a tak sa spoza bránky snažil nahodiť puk na Konráda a čakal, že si ho brankár hostí sám zrazí, puk skončil za bránkou.
     
    10:49
    Košice dali gól!
    Domácim netrvalo dlho a po 15 sekundách túto možnosť využívajú, po peknej súhre na jeden dotyk, zakončil z medzikruhov nechytateľne RICHARD JENČÍK. Asistencie: Lukáš Hvila, Michel Miklík.
     
    10:34
    Druhé vylúčenie zápasu a opäť na strane Slovana. Libor Hudáček 2 minúty za hákovanie a Ján Lipiansky 2 minúty za držanie. Obrovská možnosť pre Košice, 2 minúty hrajú 5 na 3.
     
    06:29
    Hostia v brejku, nepresnou prihrávkou si zmarili sľubnú možnosť, o pár sekúnd sa do samostatného zakončenia dostal David Buc, klučka mu nevyšla.
     
    05:10
    Prvé vylúčenie zápasu, za podrazenie si ide na 2 minúty pre Branislava Konráda, ten samozrejme nemôže odísť na trestnú lavicu a tak je tam poslaný Martin Sloboda.

    Miroslav Samseli

    Góly a asistencie: 11. Jenčík (Hvila, Miklík) - 31. Hudáček (Šatan, Jerofejevs), 67. Hudáček


    HC Košice: Hylák(Halász) - Homér, Tabaček(A), Šeda, Novák, Gajdoš, Mart.Chovan, Slimák, Takáč - Bartoš, Zálešák(K), Spilar - Jenčík, Gron, Miklík - Pašek, Haščák, Dravecký(A) - Mlynarovč, Hvila, Baláž
    Tréner: Miroslav Ihnačák

    HC Slovan Bratislava: Konrád(Karhunen) - Švárny, Kozák, Fruhauf, Dobroň, Jerofejevs, Štajnoch, Luža, Skokan - Hudáček, Lipiansky(A), Šatan(K) - Hudec, Bulík, Bartánus - Kudrna, Kukumberg(A), Buc - Harvey, Sloboda, Bakoš
    Tréner: Jan Neliba

    Rozhodca: R. Hradil, M. Minár - M. Novák, P. Stano

    Diváci: 8 347