Zvolen – Nitra 4:0 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
HK Nitra
Štvrtok 08.03.2012, 14:00 • Zimný štadión Zvolen • Extraliga juniorov
Partner:
     
    55:40
    Goga stál blízko pri Klobučníkovi, ktorý bol faulovaný Slavomírom Budom, ten je vylúčený za krošček.
     
    53:19
    Peter Klobučník bol odstavený čisto Pačom, Klobučník ale nanápadne drží nohu Pača a ten padá, rozhodca Klobučníka vylučuje za bránenie v hre.
     
    49:07
    Nitrania budú hrať ďalšiu presilovú hru, v medzikruží fauluje Záhorský, je vylúčený za držanie.
     
    44:35
    Zvolen dal gól!
    Andrej Urgas najprv nezachytil prihrávku do medzikružia, následne sa k puku za bránkou dostáva Slavomír Buda, ktorému sa podarilo prihrať do medzikružia LUBOROVI POKOVIČOVI a ten poslal puk ponad vyrážačku Luleya, do pravého rohu bránky. Asistencie: Slavomír Buda, Viktor Fekiač.
     
    37:50
    Viktor Fekiač vypichol puk v strednom pásme hosťujúcemu hráčovi a rúti sa sám na Ďuriša ! Fekiač naznačil strelu, miesto blafáku však vystrelil, nemieril však do priestoru bránky. Zvolen hrá už v plnom počte.
     
    36:44
    Kluka sa ocitol sám pred Tomljenovičom, neuspel však, brankár HKm kryl jeho bekhendový pokus.
     
    35:27
    Hostia budú hrať tretiu presilovú hru v tomto zápase, za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Kramárik.
     
    33:26
    Zvolen dal gól!
    Mendelova akcia ešte gól nepriniesla, následne sa však SLAVOMIR BUDA dostáva sám pred Ďuriša, ešte zpred kruhou strieľa a Ďuriš púšťa puk za svoj chrbát, keď ho ešte tečoval vyrážačkou do vlastnej bránky. Asistencia: Andrej Urgas.
     
    24:21
    Zvolen dal gól!
    Zvolen predsalen využíva svoju prvú presilovú hru, Ján Slivka sa dostal pred bránku, keď sa mu podarilo oklamať pohybom obranu hostí, nahráva presne na úplne voľného LUBOŠA KUBICU, ktorý posiela puk do prázdnej bránky. Asistencie: Ján Slivka, MIchal Pospíšil.
     
    22:20
    Horňák spálil veľkú šancu ! Tomljenovič stratil puk za bránkou, puk sa dostal do bránkoviska a tam Horňák netrafil prázdnu bránku, jeho pokus bol ztečovaný a nie je z toho gól.
     
    11:36
    Matuška je vylúčený za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou, nasleduje ďalšia presilová hra hostí.
     
    02:08
    Mančák je vylúčený za trest nedovolená výstroj, hostia si zahrajú presilovú hru.
     
    01:18
    Zvolen dal gól!
    JAN SLIVKA napriahol od z pravého kruhu a Luley na prekvapenie púšťa puk za svoj chrbát. Ihneď dochádza k striedaniu brankárov, do brány sa chystá Ďuriš. Asistencia: Luboš Kubica.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 2. Slivka (Kubica), 25. Kubica (Slivka, Pospíšil), 34. Buda (Urgas), 45. Pokovič (Buda, Fekiač)


    HKM Zvolen: Tomljenovič (Petrík) - Pokovič (A), Pač - Pospíšil, Kramárik - Matúška, Tóth - Sep - Urgas, Fekiač, Buda (C) - Török, Kubica, Slivka - Záhorský, Mendel, Mančák - Iványi, Hrčka
    HK Nitra: Luley (Ďuriš) - Trávniček, Sucharda - Kuzma, Pavlíček - Hrudík (C), Kováčik, - Piačka, Kukla (A), Horňák - Šiška, Klobučník, Rzavský - Jasinský, Kluka, Púchovský

    Rozhodca: Goga - Husár, Mĺkvy