Čerepovec – A. Mytišči 1:2 (kon.) | Riga – Novgorod 3:1 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
Atlant Mytišči
cz Štvrtok 08.03.2012, 14:00Play-off KHL
Partner:
     
    Celek z předměstí Moskvy otáčí skóre zápasu díky zásahům Radivojeviče a Žerděva a postupuje do čtvrtfinále play-off KHL. Domácí začali bránit hubený náskok příliš brzy a to se jim vymstilo. Zápas tak končí výhrou Atlantu 1:2 a je to po sedmi zápasech, kdy vítězily výhradně domácí celky, výhra hostů. Příjemné odpoledne vám přeje u dalších onlajnů Tomáš Martínek. (16:12:37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Poslední nápor domácích je jalový. Navíc Atlant si bere puk a zápas pomalu končí.
     
    59:28
    Střela Kiseleviče letěla jen do Barulina, ale dorážející Nurtdinov s Alexejevem měli smůlu. Konstantin Barulin puk chytil a nepustil před sebe. Bude to ještě drama.
     
    58:50
    Hra se hodně kouskuje. Icing Atlantu přesune 70 sekund před koncem hru před Barulina.
     
    58:41
    Nyní se Košečkin do branky vrací, vhazuje se totiž ve středovém kruhu.
     
    58:23
    Čerepovec hraje v šesti mužích v poli. Košečkin zůstal po oddechovém čase na střídačce.
     
    58:18
    Oddechový čas pro domácího kouče Dmitrije Kvartalnova.
     
    58:07
    Čas se Čerepovci krátí, ale hosté dobře zahušťují střední pásmo. Kotouč je za bránou Košečkina odkud budou domácí rozehrávat další akci.
     
    56:21
    Domácí teď zabírají a nic jiného než vstřelený gól pro ně neexistuje. V opačném případě sezona pro celek Severstalu skončí.
     
    54:02
    Mytišči právě vstřelilo branku!
    Zakrisson vyhrál buly a svižnou střelou golfovým úderem prostřeluje NIKOLAJ ŽERDĚV Košečkina nad levým ramenem. V tuto chvíli je Atlant jen kousek od postupu do čtvrtfinále! Asistence: Patrick Zakrisson.
     
    53:58
    Ve žlutém hrající Zakrisson se prosadil přes Kiseleviče, jenže Vasilij Košečkin měl puk v dohledu a zasáhl dobře. Přerušen hra a buly po levici Košečkina.
     
    53:21
    Mytišči je v plném počtu, ale Čerepovec se stále snaží o vedoucí branku. Němec nahodil nepřijemný puk před Barulina a jediný střelec domácích dnes Nikita Alexejev mohl opět tečovat puk do brány.
     
    52:10
    Hosté jsou již ve čtyřech a brání přesilovku Čerepovce poměrně aktivně. Domácí se nemohou dostat do pásma. Teď to zkusí Alexej Cvetkov.
     
    51:32
    Atlant vyhazuje až za bránu Košečkina, přesto je ještě čeká půl minuty oslabení tří proti pěti.
     
    51:15
    Dvě bomby od modré z holí Stoljarova a Němce likviduje výborný Barulin a přerušuje hru.
     
    51:00
    Alexej Cvetkov tečoval puk hodně nad branku, ale sudí přerušují hru díky faulu Janne Niskaly. Hosté jdou do tří!
     
    50:23
    Spoza brány se proštrykoval před branku Dmitrij Vlasenko, jenže Konstantin Barulin se překvapit nenechal.
     
    49:46
    Ve středním pásmu mohl ujíždět sám na Barulina Gennadij Stoljarov, ale obránce Andrej Zubarev zatáhl za brzdu. Jde na dvě minuty na trestnou lavici a Čerepovec si zahraje přesilovou hru. Nyní jsme svědky komerční přestávky.
     
    48:41
    Čerepovec se bráněním jednobrankového náskoku dostalo z tempa a i nadále po vyrovnávací brance je lepší Mytišči. Do předu se ale nyní hnal Vadim Ščipačjov, který byl následně sražen k ledu. Podle sudích to byl čistý zákrok.

    Tomáš Martínek

    Góly a asistencie: 6. Alexejev (Němec, Truněv) - 47. Radivojevič (Lewandowski, Upper), 55. Žerděv (Zakrisson)


    Severstaľ Čerepovec: Košečkin (Tarasov) - Kronwall, Čudinov, Kiselevič, Němec, Puistola, Jegoršev, Zemčenko, Popov - Stoljarov, Ščipačjov, Ketov - Nurtdinov, Cvetkov, Bergfors - Kazakovcev, Kovyršin, Lehtonen - Alexejev, Vlasenko, Truněv. Trenér: Dmitrij Kvartalnov.
    Atlant Mytišči: Barulin (Kotschnew) - Semjonov, Niskala, Nurislamov, Zubarev, Kosmačev, Višněvskij - Andersson, Zakrisson, Žerděv - Kablukov, Rjabakov, Musatov - Lewandowski, Upper, Radivojevič - Šiškanov, Černov, Bobrov. Trenér: Janne Karlsson.

    Rozhodca: Sadovinkov, Zacharenkov