Kladno – Liberec 2:1 (po pr.) | Slavia – Vítkovice 8:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 2:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 24.02.2012, 18:10 • ČEZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    33:51
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A dlouhé oslabení nezačíná pro hosty vůbec dobře! Hned po 13ti vteřinách inkasují další gól z hole JAKUBA LVA! Asistence: Radek Duda, Jan Kovář.
     
    27:42
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácí dlouho s odpovědí neváhali a po individuální akci a dorážce zvyšují na 3:1! JAN KOVÁŘ byl na správném místě před Růžičkou, aby dorazil do branky puk, který pardubický gólman nezkrotil po štiplavé střele Jakuba Lva, který přidává svůj druhý bod v zápase. Asistence: Jakub Lev
     
    26:01
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Hosté se znenadání prosazují a snižují! RADOVAN SOMÍK dostal od Zohorny nádhernou přihrávku, kterou se dostal za všechny obránce, a pohodlně zavěsil puk pod břevno Svobodovy branky! Asistence: Tomáš Zohorna, Jaroslav Markovič.
     
    10:08
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do dvougólového vedení! Salfický se pod maskou musí hodně červenat, protože jej JAKUB LEV překonal střelou zápěstím až ze středního pásma! Puk se odrazil o tyč a skončil v síti - 2:0! Asistence: Dan Růžička.
     
    09:12
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Domácí svojí typickou přesilovkovou kombinací otevírají skóre zápasu! NICHOLAS JOHNSON si sjel do prostoru přímo před Salfickým, kde ho pasem zpoza branky našel Kratěna a zámořksý forvard se trefil přesně! Asistence: Ondřej Kratěna, Tomáš Vlasák.

    Lukáš Kratochvíl

    Góly a asistencie: 10. Johnson (Kratěna, Vlasák), 11. Lev (Růžička), 28. Kovář (Lev), 34. Lev (Duda, Kovář) - 27. Somík (Zohorna, Markovič)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Jeřábek, St.Pierre, Kaberle, Frolo, Marušák, Vykoukal, Růžička - Kratěna, Vlasák, Straka, Lev, Kovář, Pitule, Dvořák, Havlíček, Duda, Johnson, Stránský, Heřman.
    HC Dynamo Pardubice: Salfický (21. Růžička) - Kočí, Benák, Píša, Kolář II, Drtina, Havíř, Borer - Starý, Markovič, Koukal, Kolář I, Rákos, Radil, Nahodil, Zohorna, Kousal, Nosek, Cetkovský, Somík.

    Rozhodca: Hradil, Kalivoda - Charvát, Bejček

    Diváci: 5812