Kladno – Liberec 2:1 (po pr.) | Slavia – Vítkovice 8:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 2:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 24.02.2012, 18:10 • ČEZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    57:41
    Plzeň jde opět do tří! Růžička (PLZ) vyloučen za podražení.
     
    55:08
    Komplikace pro domácí! Stránský si za vražení na hrazení vykoledoval trest na pět minut a do konce utkání! Hosté tak budou hrát nejdříve v pěti proti třem a do konce základní hrací doby jednoduchou přesilovku!
     
    54:38
    Na ledě se hodně jiskří po zákroku jednoho z hostujících hráčů, který si neodpustil krosček protihráče, který již byl na zemi. Pošťuchování se ale v opravdovou šarvátku nezměnilo, na trestnou nakonec usedl St.Pierre a Heřman na straně Plzně, a Koukal na straně Pardubic.
     
    46:29
    Hosté se oslabují dalším zbytečným vyloučením. Za faul v útočném pásmu si dvě minuty odsedí Starý (PCE).
     
    43:27
    A Dvořák teď rozhodčím zřejmě vynadal, že na něj nebyl odpískán faul, protože po nechvalně proslavené "panence" odchází na deset minut na trestnou lavici.
     
    33:38
    Obrovská šance domácích! Kovář na šířku hřiště našel samotného Kratěnu, který místo střelu volil kličku, ale byl podražen a zraněn odchází do šatny. Faulující Benák (PCE) už se zvedl z trestné lavice a zamířil do šaten, inkasoval totiž trest do konce zápasu! Domácí tak budou hrát pětiminutovou přesilovku, ale opět přišli o jednoho ze svých útočníků.
     
    28:48
    A domácí mají příležitost svůj náskok ještě navýšit v přesilové hře. Na trestnou totiž usedl pardubický Benák, který bude pykat dvě minuty za sekání.
     
    18:27
    Lukáš Radil, který dokázal dát Plzni gól v domácím zápase, se teď dostal k zakončení a ještě Svobodu postrčil ve snaze natlačit ho do branky i s pukem. Byl při tom ale faulován Frolem (PLZ), a tak mají i hosté možnost zahrát si přesilovou hru.
     
    14:32
    Teď hosty opět čekají krušné chvilky, budou se totiž znovu bránit jen ve čtyřech. Vyloučen byl pardubický Píša.
     
    08:58
    Jenže hosté se sami připravují o možnost vyrovnat hru, protože budou hrát oslabení. Na trestnou zamířil Kolář II (PCE).

    Lukáš Kratochvíl

    Góly a asistencie: 10. Johnson (Kratěna, Vlasák), 11. Lev (Růžička), 28. Kovář (Lev), 34. Lev (Duda, Kovář) - 27. Somík (Zohorna, Markovič)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda - Jeřábek, St.Pierre, Kaberle, Frolo, Marušák, Vykoukal, Růžička - Kratěna, Vlasák, Straka, Lev, Kovář, Pitule, Dvořák, Havlíček, Duda, Johnson, Stránský, Heřman.
    HC Dynamo Pardubice: Salfický (21. Růžička) - Kočí, Benák, Píša, Kolář II, Drtina, Havíř, Borer - Starý, Markovič, Koukal, Kolář I, Rákos, Radil, Nahodil, Zohorna, Kousal, Nosek, Cetkovský, Somík.

    Rozhodca: Hradil, Kalivoda - Charvát, Bejček

    Diváci: 5812