Žilina – B. Bystrica 4:3 (po s.n.) | Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Martin – HC Slovan 4:1 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HK Skalica
Utorok 21.02.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Skalica dala gól!
    Puk sa dostáva pred Trenčana po strele od modrej, tam sa k puku dostáva Patrik Lušňák, ktorý sa snaží dostať puk za brankára HKm, no Trenčan predvádza krásny zákrok, následne už bol Trenčan bezmocný a TIBOR VIŠNOVSKÝ dostáva puk do bránky. Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    53:19
    Zvolen dal gól!
    ONDREJ OTČENÁŠ najprv vypichuje puk v strednom pásme hráčovi hostí, následne sa dostáva do brejku, obrancu sa zbavuje sťahovačkou a korčuluje k bránke, tam bekhendom striela iba do ramena Tomeka, no puk aj tak padá na ľad a pomaličky sa dostáva za bránkovú čiaru. Bez asistencii.
     
    39:31
    Zvolen dal gól!
    Chyba v obrane hostí, Skaličania spravili fatálnu chybu v rozohrávke, puku sa zmocňuje Vladislav Baláž, ten prihráva osamotenému MIROSLAVOVI VANTROBOVI, ktorý bez prípravy prekonáva Tomeka strelou ponad betóny. Asistencie: Vladislav Baláž, Marek Slovák.
     
    35:25
    Skalica dala gól!
    Chyba v obrane hostí, René Školiak sa snažil pretlačiť puk z bezprostrednej blízkosti bránky na druhú stranu, puk je ale zastavený ležiacim obrancom HKm, tam si dobre nakorčuloval ŽIGMUND PÁLFFY, ktorý bez prípravy posiela puk nad vyrážačku Trečnana. Asistencie: Jan Hruška.
     
    33:57
    Zvolen dal gól!
    MIROSLAV VANTROBA sa dostáva k odrazenému puku v pravom kruhu a strieľa pomedzi betóny Tomeka ! Je z toho druhý gól domáceho celku. Asistencia: Lukáš Jurík.
     
    12:12
    Zvolen dal gól!
    Presilová hra Zvolenčanov je využitá, LUKÁŠ JURÍK sa ocitá sám pred Tomekom a kuriózne dostáva puk do bránky, keď istotne ani sám nevedel, čo za blafák to spravil. Bez asistencii.

    Marian Fiam


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. L. Jurík, 34. Vantroba (L. Jurík), 40. Vantroba (Baláž, Slovák), 54. Otčenáš - 36. Pálffy (Hruška), 58. Višnovský (Lušňák)


    HKM Zvolen: Trenčan (Škrečko) - Hraško, Juraško - Vantroba, Mucha - Ťavoda, Jindra - Pokovič, Šiška - Zuzin, Brabenec (A), Baláž - Slovák, Lukáš Jurík (C), Čurilla - Sikela, Milan Jurík, Otčenáš - Méry, Fekiač, Martin Ďaloga
    HK Skalica: Tomek (Lakosil) - Vyrubalík, Šmach - Pojkar, Kloz - Jankovič, Kŕetinský - Magušin, Gula - Pálffy (C), Hruška, Školiak - Obdržálek, Lušňák, Višnovský (A) - Kutálek, Tomáš Mikúš, Šátek - Klejna, Holovič, Konečný

    Rozhodca: Lauff - Bogdaň, Smerek