Žilina – B. Bystrica 4:3 (po s.n.) | Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Martin – HC Slovan 4:1 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:2 (kon.) | Nitra – Trenčín 3:4 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HK Skalica
Utorok 21.02.2012, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretej tretine sme videli dva góly, najprv si v 54. minúte vychutnal obranu hostí Otčenáš, 4 minúty na to znížil Tibor Višňovský dorážkou do bránky, keď už Trenčan ležal bezmocný na ľade. Zvolenu sa podarilo po sérii 10 prehier zaknihovať víťazstvo a to s 2. tímom Tipsport extraligy ! Hosťom sa dnes akoby nechcelo, s takýmto výkonom toho veľa v Play-off neuhrajú. Prajeme ešte príjemný zvyšok dňa ! (19:09:46)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    20 sekúnd pred koncom už hráči nekorčulujú.
     
    58:40
    Dnešné stretnutie sleduje 857 divákov.
     
    57:54
    Skalica dala gól!
    Puk sa dostáva pred Trenčana po strele od modrej, tam sa k puku dostáva Patrik Lušňák, ktorý sa snaží dostať puk za brankára HKm, no Trenčan predvádza krásny zákrok, následne už bol Trenčan bezmocný a TIBOR VIŠNOVSKÝ dostáva puk do bránky. Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    56:52
    Marek Slovák najprv v brejku neprekonáva Tomeka, následne sa mu však znova podarilo vytvoriť si šancu, keď oklamal pohybom obrancu Skalice a dostáva sa s pukom pred bránku, Tomek znova zachraňuje svoj tím. Domáci už v plnom počte.
     
    55:43
    Pálffymu sa vôbec nechce, najprv robí chybu sa vlastnou bránkou, následne sa ani len nestačí korčulovať dopredu po získaní puku späť na svoje hokejky.
     
    54:33
    Pálffyho snaha je márna, rozhodca píska postavenie mimo hry.
     
    54:17
    Lukáš Jurík odchádza na trestnú lavicu, je vylúčený za hákovanie.
     
    53:19
    Zvolen dal gól!
    ONDREJ OTČENÁŠ najprv vypichuje puk v strednom pásme hráčovi hostí, následne sa dostáva do brejku, obrancu sa zbavuje sťahovačkou a korčuluje k bránke, tam bekhendom striela iba do ramena Tomeka, no puk aj tak padá na ľad a pomaličky sa dostáva za bránkovú čiaru. Bez asistencii.
     
    53:03
    Čurilla si so Slovákom rozumeli, prihrali si v útočnom pásme, no nedôrazný Slovák stráca puk po zákroku obrancu hostí.
     
    52:12
    Otčenáš odchádza na striedačku, keď schytal puk do nohy po strele od modrej v podaní obrancu hostí.
     
    51:12
    Hostia v plnom počte.
     
    50:46
    Presilová hra Zvolenčanov je v znamení nepremieňania šancí pred Tomekom. Toho zachránilo pár krát aj šťastie.
     
    49:13
    Pojkar je vylúčený za faul ľakťom.
     
    49:10
    Po strele Lukáša Juríka sa puk odrazil od betónov Tomeka na modrú čiaru, kde strieľal z prvej Vantroba, ten ale nedosiahol 3. gól, keď jeho strelu po ľade zneškodnil dobre zakročujúci Tomek.
     
    48:25
    Gula zavelil do útoku, keď sa mu od vlastnej bránky podarilo dostať sa s pukom až do útočného pásma, tam sa Zvolenčania ale dobre postavili a puk získavajú na svoje hokejky.
     
    47:14
    Marek Slovák a Martin Vyrubalík sa pochytili pri striedačke Zvolena, obaja putujú na trestnú lavicu za hrubosť na dve minúty.
     
    46:36
    V hre oboch tímov momentálne badať veľa chýb, iba Brabenec to mohol využiť, keď spoza obrancu strieľa len tesne mimo bránku.

    Marian Fiam


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. L. Jurík, 34. Vantroba (L. Jurík), 40. Vantroba (Baláž, Slovák), 54. Otčenáš - 36. Pálffy (Hruška), 58. Višnovský (Lušňák)


    HKM Zvolen: Trenčan (Škrečko) - Hraško, Juraško - Vantroba, Mucha - Ťavoda, Jindra - Pokovič, Šiška - Zuzin, Brabenec (A), Baláž - Slovák, Lukáš Jurík (C), Čurilla - Sikela, Milan Jurík, Otčenáš - Méry, Fekiač, Martin Ďaloga
    HK Skalica: Tomek (Lakosil) - Vyrubalík, Šmach - Pojkar, Kloz - Jankovič, Kŕetinský - Magušin, Gula - Pálffy (C), Hruška, Školiak - Obdržálek, Lušňák, Višnovský (A) - Kutálek, Tomáš Mikúš, Šátek - Klejna, Holovič, Konečný

    Rozhodca: Lauff - Bogdaň, Smerek