Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Kladno – Třinec 4:3 (po s.n.) | Pardubice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
Plzeň – Slavia 5:2 (kon.) | Sparta Praha – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Berani Zlín 4:1 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
HC Kometa Brno
cz Piatok 03.02.2012, 18:00 • ČEZ Aréna Pardubice. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    52:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice dvojnásobnou přesilovku využívají! Kotouč se od Koukala přes Koláře II dostal až ALEŠI PÍŠOVI, který bombou od modré k tyči zvýšil na 5:1. Asistence: Petr Koukal a Jan Kolář II.
     
    49:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí si berou tříbrankový náskok zpět! JAN KOLÁŘ II od modré čáry nechytatelnou bombou rozvlnil síť za Hovim - 4:1. Asistence: Jan Starý a Petr Koukal.
     
    46:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přesilovku využila hodně rychle. LEOŠ ČERMÁK vypálil na Salfického a následně z ostrého úhlu dorazil puk za jeho záda. Hosté vykřesali naději na bodový zisk! Asistence: Jakub Koreis a Jakub Svoboda.
     
    34:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice unikají do třígólového trháku. David Havíř ranou od modré čáry netrefil branku, ale kotouč se odrazil pro domácí tak dobře, že ho JAN BUCHTELE rychlým manévrem na brankovišti zasunul za Hoviho. Asistence: David Havíř a Jaroslav Markovič.
     
    10:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po dlouhém obléhání využívají Pardubice přesilovou hru! Na modré čáře pořádně napřáhl Václav Kočí, jehož bombu tečoval před brankovištěm LUKÁŠ RADIL tak umně, že kotouč zapadl o tyčku přímo do šibenice - 2:0. Asistence: Václav Kočí a Václav Benák.
     
    03:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Málokdy vídanou brankou jdou domácí do vedení! JAN KOLÁŘ I nahodil kotouč zpoza branky na Hoviho a kus černé gumy doklouzal hlemýždím tempem za čáru. Bez asistence.

    David Záruba

    Góly a asistencie: 4. Kolář I, 11. Radil (Kočí, Benák), 35. Buchtele (Havíř, Markovič), 50. Kolář II (Starý, Koukal), 53. Píša (Kolář II, Koukal) - 47. Čermák (Koreis, Jakub Svoboda)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) - Kočí, Benák, Píša, Kolář II, Drtina, Havíř, Borer - Kolář I, Koukal, Starý - Radil, Nahodil, Somík - Markovič, Kousal, Buchtele - Cetkovský, T. Zohorna, Šagát - Nosek.
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Žižka, Kováčik, Vašíček, Bičánek, Švrček, M. Hruška, Malec – Koreis, Čermák, Němec – Holec, Petrovický, Erat – Jakub Svoboda, Tomáš Svoboda, Balej – Káňa, H. Zohorna, Jankovič - Křivohlávek.

    Rozhodca: Hodek, Minář - Blümel, Barvíř

    Diváci: 9120