Martin – Poprad 0:3 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 2:3 (po pr.) | Nitra – Žilina 1:2 (kon.)
Zvolen – HC Slovan 1:3 (kon.) | Trenčín – Košice 4:3 (kon.)
koniec po predl.
HK Skalica
2:3 (2:0, 0:1, 0:1)
HC MONACObet Banská Bystrica
Piatok 03.02.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Koniec zápasu. (19:26:39)
     
    64:48
    Banská Bystrica dala gól!
    Hneď po skončení presilovky Skalice poslal Kristoffersson do nájazdu kapitána hostí MICHALA GRMANA, ktorý prekonáva Lakosila. Asistencie: Marcus Kristofferssom a Peter Novajovský.
     
    64:12
    Skalica sa opäť pokúšala usadiť v pásme hostí, ale to sa im nepodarilo.
     
    63:40
    Skalica sa snaží vytvoriť si tlak v útočnom pásme, ale Holovičova strela vypadla Chorošunovi za lapačky, ale nebol pri bráne žiadny domáci hráč, ktorý by poslal puk za brankára hostí.
     
    62:49
    Bystričania si zatiaľ dobre obsadzujú hráčov Skalice, aj keď sú iba traja, teraz dokonca vyhodili puk až ku Lakosilovi.
     
    62:26
    Oddychový čas domácích.
     
    62:26
    Grman ponúka domácim ideálnu príležitosť na rozhodnutie zápasu, keď odchádza na trestnú lavicu za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy.
     
    62:00
    Jokila dostal ideálnu prihrávku od Kútneho, išiel na Lakosila, ale v zakončení mu zabránil Pojkar, ktorý získal puk pre Skalicu.
     
    61:10
    Pokus Kloza od modrej, ale Chorošun jeho strelu chytá, pri puku hostia z Banskej Bystrice.
     
    60:19
    Hneď na úvod predĺženia šanca hostí, ale posunutá brána domáceho brankára Lakosila.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:00
    Zápas sa nám zrejme posunie do predĺženia, o to bojujú hlavne hostia, ktorý bránia modrú čiaru najviac ako sa dá, nepúšťajú Skalicu do žiadnych šancí.
     
    58:00
    Vyrúbalík mal teraz na hokejke tretí gól Skalice, po prihrávke od Kutálka, si položil Chorošuna, ale pri zakončení trafil len pravú žŕdku brány Banskej Bystrice !
     
    57:24
    Skalica sa snažila ohroziť Chorošuna, ale strelu Šáteka zblokoval Pulliainen, a puk majú na hokejkách hostia, ale vzápätí ho strácajú, vhadzovanie pred Chorošunom.
     
    55:49
    Hostia stále usadení v pásme Skalice, ale nepresná Hlinkova strela končí v ochrannej sieti, vhadzovať sa bude po pravici brankára Lakosila.
     
    55:10
    Teraz je horúco pred Lakosilom, keď hostia z Banskej Bystrice tlačia puk za domáceho brankára, to sa im však zatiaľ nedarí, keď domáci brankár chytá strelu Bambúcha.
     
    54:26
    Teraz si zahrá presilovku Banská Bystrica, keď na trestnú lavicu odchádza Ján Hruška, a to za nedovolené bránenie.
     
    53:35
    Skalica rozostavila presilovkový kolotoč v pásme Banskej Bystrice, hostia nevedeli čo majú robiť, keď ich domáci doslova ničili rýchlymi prihrávkami, no skórovať sa im nepodarilo.

    Majkl Petruška


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 9. Kutálek (Holovič, Vyrúbalík), 13. Višňovský (Kloz, Jankovič) - 32. Jokila (Kristoffersson, Kubka), 42. Hlinka (Kútny, Brňák), 65. Grman (Kristofersson, Novajovský)


    HK Skalica: Lakosil (Tomek) - Vyrúbalík, Pojkar, Jankovič, Kloz, Gula, Křetinský, Magušin - Klejna, Školiak, Obdržálek - Višňovský, Hruška, Lušňák - Kutálek, Holovič, Šátek - Jurík, Mikúš, Konečný
    HC MONACObet Banská Bystrica: Chorošun (Kostúr) - Kubka, Grman, Brňák, Cebák, Bambúch, Huba, Novajovský, Beňa - Kristoffersson, Pulliainen, Jokila - Nemček, Češík, Kútny - Marcinek, Hlinka, Matoušek - Zuzin, Zorvan, Lunter

    Rozhodca: Baluška - Návratek, M.Junek