Lev – CSKA Moskva 3:2 (kon.)
koniec
Lev Praha
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
CSKA Moskva
Štvrtok 26.01.2012, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Stańa už bol po buly vykorčuľovaný z bránky, Bartečko však vybojoval puk a hosťujúci brankár musel šprintovať späť medzi tri žrde. Netík si cez jediného brániaceho hráča vypýtal prihrávku, cez ležiaceho Staňu sa snažil zakončiť bekhendom, no prehodil aj bránku.
     
    56:11
    Lev Poprad dal gól!
    Pokoj na domáce hokejky prináša ďalšou exkluzívnou ranou priamo do výkladnej skrine TOMÁŠ NETÍK, puk si pristavil po prihrávke Ľuboša Bartečka z vyhratého súboja v rohu klziska a poslal ho priamo nad lapačku Rastislava Staňu. Asistencie: Ľuboš Bartečko, Jiří Hunkes.
     
    53:37
    CSKA dáva gól!
    DENIS PARŠIN bol sám prekvapený, že mu Martin Štrbák prenechal prihrávku od Sergeja Širokova, pre tohto rýchleho útočníka už nebolo problémom Štrbáka obkorčuľovať, vytiahnuť Jána Laca a zakončiť cez jeho nastavený pravý betón. Asistencie: Sergej Širokov, Alexander Guskov.
     
    51:10
    Huna splnil cieľ, zatiahol do útoku, tam mu ho radšej odobral Fabricius, pekne vybrzdil Sergejeva a pri zakončení bol sekaný Paršinom.
     
    47:37
    Gusev sa znova postavil do streleckej pozície, jeho delovú ranu ale bravúrnym zákrokom lapačkou zneškodnil Laco, puk letel nebezpečne vedľa jeho hlavy.
     
    47:12
    Pilař vylúčený za hákovanie, Zubov sa na neho od zlosti zavesil odzadu, dosť evidentne sa snažil oplácať, na čo domáci obranca zareagoval chladným postojom očakávajúc vylúčenie hosťujúceho hráča. Márne.
     
    44:22
    Huna síce potvrdil svoju povesť presného strelca strelou presne do Staňovej vyrážačky, následne bol tímu prospešný aspoň pri nedovolenom bránení Rjasenskeho, ktorý oslabil Moskovčanov.
     
    41:54
    Štrbák úplne zbytočne zrušil neškodného Paršina medzi kruhmi, kroščekom ho poslal k zemi, pričom hosťujúci hráč ani nevidel kde je puk.
     
    37:35
    Pekná spolupráca dvoch generácií, striedajúci Bartečko mohol ťažiť zo samostatného prieniku Novotného.
     
    34:13
    Kolmicu cez obranu hostí spracoval Bartečko efektne, efektívnosť bude môcť dokázať v trestnom strieľaní, keďže bol zozadu hákoavný oboma brániacimi hráčmi.
     
    33:00
    Hunova dobrá práca v útočnom pásme, celá forčekujúca formácia opäť narobila obrovské ťažkosti CSKA pri rozohrávke a nervozitu hostí korunoval podrazením Rjasenskij.
     
    30:08
    Lev Poprad dal gól!
    Keď už sa zdalo, že CSKA vyvezie puk aspoň do stredného pásma, využili ich hromadný odliv spred Rastislava Staňu ziskom puku Rudolf Huna, od mantinelu ho poslal medzi kruhy, kde po jemnom teči Jiřího Sekáča zakončoval skáčúci puk príklepom cez vyrážačku hosťujúceho brankára JONATHAN SIGALET. Asistencie: Jiří Sekáč, Rudolf Huna. Hostia si po góle vyžiadali oddychový čas.
     
    27:05
    Lev Poprad dal gól!
    Spolupráca ako zo zápasu hviezd, Karel Pilař nabil do pravého kruhu na perfektný príklep TOMÁŠOVI NETÍKOVI a jeho exportný puk končí priamo v pavučinke Rastislava Staňu nad vyrážačkou. Asistencie: Karel Pilař, Martin Chabada.
     
    26:52
    Vyhodenie puku Pašnina a aj Levi budú mať príležitosť presilovej hry o dvoch hráčov.
     
    24:37
    Jednoducho, ale účelne to vymyslel Netík, z ľavej strany hľadal oblúčikom rozbehnutého Lundberga, ktorému chýbali centimetre, aby puk usmernil za Staňu.
     
    21:26
    Pašnin na pravej strane príliš špekuloval, mohol sám zakončovať cez rozhodeného Laca, skúšal ešte nájsť cez bránkovisko dobre pokrytého spoluhráča.
     
    20:37
    Presilovka piatich proti trom naberá nový rozmer, vylúčený Sigalet totiž rozšíri grémium hráčov na trestnej lavici po sekaní a hostia si tak užijú dvojnásobnej presilovej hry do sýtosti.
     
    20:07
    Hneď v úvode druhej tretiny odchádza na trestnú lavicu Mezei za vyhodenie puku, hostia tak dostávajú obrovskú výhodu o dvoch hráčov aspoň na pár sekúnd.
     
    15:10
    Moskovčanom sa dnes akosi nechce brániť, otvorené dvere mohol najpr využiť Matai, no pri sťahovačke sa mu puk pošmykol, do vážnejšej šance sa dostal Kristek, ktorý sa v prečíslení so Sekáčom ulakomil na strelu a mieril vysoko nad Staňovu lapačku. Toto nás v konečnom účtovaní môže mrzieť.
     
    12:37
    Bartečko sa na ľade nadrie ako správny kapitán, puk dostal do útočného pásma a z jeho prihrávky ťažil strelou spomedzi kruhov Netík. Štiplavý puk ale končí iba v náručí Rasťa Staňu.
     
    10:08
    CSKA dáva gól!
    Hostia využívajú hneď prvú presilovú hru, do streleckej listiny sa zapísal TOMÁŠ SUROVÝ, umiestnením strely Alexandra Guskova z ľavého kruhu, zdalo sa nám, že Tomáš zaváhal, či to nebol nedovolený pohyb korčuľou, nikto však neprotestoval. Asistencie: Alexander Guskov, Sergej Širokov.
     
    09:29
    V polovici prvej tretiny vidíme prvý udelený trest, vyslúžil si ho domáci Hellström za hrubosť. Obranca Levov na pozícii útočníka skvele plní svoje úlohy, zráža sa s hráčmi súpera, dokonca Staňu preveril príklepom z ľavej strany.
     
    03:35
    Perssonova prvá strela na Laca! V súboji za bránkou Levov získali puk hostia a z ľavého kruhu zahrieva výstroj domáceho gólmana center prvého útoku CSKA.
    Góly a asistencie: 28. Netík (Pilař, Chabada), 31. Sigalet (Sekáč, Huna), 57. Netík (Bartečko, Hunkes) - 11. Surový (Guskov, Širokov), 54. Paršin (Širokov, Guskov)


    Lev Praha: Laco (Duba) - Pilař, Mezei, Sigalet, Mihálik, Lewis, Štrbák, Hunkes - Netík, Lundberg, Bartečko - Novotný, Kristek, Špirko - Huna, Chabada, Fabricius - Hellström, Matai, Sekáč. Tréner: Rulík Radim, asistent - Pukalovič Róbert.
    CSKA Moskva: Staňa (Gajdučenko) - Guskov, Sergejev, Rjasenskij, Čáslava, Buravčikov, Pašnin, Ožiganov, Gusev - Surový, Persson, Širokov - Filatov, Badjukov, Jašin - Kučerov, Zubov, Paršin - Pronin, Butsajev, Barbašev. Tréner - Július Šupler, asistenti - Vjačeslav Butsajev, Jevgenij Namestnikov.

    Rozhodca: Feofanov Sergej, Bondar Denis - Raming Stanislav, Misjur Sergej

    Diváci: 4348