Lev – CSKA Moskva 3:2 (kon.)
koniec
Lev Praha
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
CSKA Moskva
Štvrtok 26.01.2012, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Najlepší hráči tímov: Netík - Paršin. (21:07:38)
     
    Hostia sa po záverečnom klaksóne vrhli na radujúcich sa domácich, v rohu klziska sa tak strhla poriadna mela.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    Ožiganovovu poslednú ranu v zápase obetavo zblokoval Chabada.
     
    59:53
    Staňa už nadobro von z bránky, hosťujúci tréner si po puku končiacom mimo hracej plochy vyžiadal time-out, vhadzovať sa totiž bude kvôli teču domácich hráčov pred Lacom.
     
    59:21
    Stańa už bol po buly vykorčuľovaný z bránky, Bartečko však vybojoval puk a hosťujúci brankár musel šprintovať späť medzi tri žrde. Netík si cez jediného brániaceho hráča vypýtal prihrávku, cez ležiaceho Staňu sa snažil zakončiť bekhendom, no prehodil aj bránku.
     
    59:04
    Staňa sa vracia do svojej bránky, hosťom sa podarilo na pár desiatok sekúnd podržať útočné pásmo, očakávané power-play neprichádza.
     
    57:00
    Júlis Šupler narýchlo rozdáva pokyny svojim hráčom, Tomáš Netík sa dvojgólovo pripomína svojmu niekdajšiemu zamestnávateľovi a Levi držia puk v útočnom pásme.
     
    56:11
    Lev Poprad dal gól!
    Pokoj na domáce hokejky prináša ďalšou exkluzívnou ranou priamo do výkladnej skrine TOMÁŠ NETÍK, puk si pristavil po prihrávke Ľuboša Bartečka z vyhratého súboja v rohu klziska a poslal ho priamo nad lapačku Rastislava Staňu. Asistencie: Ľuboš Bartečko, Jiří Hunkes.
     
    54:05
    Hostia pokračujú v zlepšenej útočnej hre, pred Lacom robia poriadne vetry.
     
    53:37
    CSKA dáva gól!
    DENIS PARŠIN bol sám prekvapený, že mu Martin Štrbák prenechal prihrávku od Sergeja Širokova, pre tohto rýchleho útočníka už nebolo problémom Štrbáka obkorčuľovať, vytiahnuť Jána Laca a zakončiť cez jeho nastavený pravý betón. Asistencie: Sergej Širokov, Alexander Guskov.
     
    53:00
    Surový vyviezol puk do útočného pásma, v jeho dobrej práci pokračoval Persson, puk držal na svojej hokejke a nazbieral dostatok cenného času.
     
    52:26
    Hunkes posiela puk na Staňu, ktorý musí pred Kristekom puk držať, domáci sa skúšajú usadiť v útočnom pásme takýmto spôsobom.
     
    52:00
    CSKA sa stále dobre bráni, aktívnou hrou vytláča domácich z pozícií a predchádza tak zakončeniu.
     
    51:33
    Buravčikov využil vyhodený puk do stredného pásma aj na ohrozenie Laca, jeho vyrážačku otestoval strelou zo stredného pásma.
     
    51:10
    Huna splnil cieľ, zatiahol do útoku, tam mu ho radšej odobral Fabricius, pekne vybrzdil Sergejeva a pri zakončení bol sekaný Paršinom.
     
    49:55
    Zápas má stále potrebný náboj, Levi akoby si povedali, že vedeniu i celej KHL dokážu, že do play off patria. Chybičku pri prechode do útoku urobil Mezei, jeho puk bol ťažko spracovateľný a preletel cez všetky čiary.
     
    Lev si štandardne vysokú návštevnosť drží, dnešné stretnutie sleduje 4348 divákov.
     
    49:18
    Aj Širokovovu strelu kryje dnes vynikajúci Ján Laco, šťuchance po odpískaní riešil dohovorom Lewis.
    Góly a asistencie: 28. Netík (Pilař, Chabada), 31. Sigalet (Sekáč, Huna), 57. Netík (Bartečko, Hunkes) - 11. Surový (Guskov, Širokov), 54. Paršin (Širokov, Guskov)


    Lev Praha: Laco (Duba) - Pilař, Mezei, Sigalet, Mihálik, Lewis, Štrbák, Hunkes - Netík, Lundberg, Bartečko - Novotný, Kristek, Špirko - Huna, Chabada, Fabricius - Hellström, Matai, Sekáč. Tréner: Rulík Radim, asistent - Pukalovič Róbert.
    CSKA Moskva: Staňa (Gajdučenko) - Guskov, Sergejev, Rjasenskij, Čáslava, Buravčikov, Pašnin, Ožiganov, Gusev - Surový, Persson, Širokov - Filatov, Badjukov, Jašin - Kučerov, Zubov, Paršin - Pronin, Butsajev, Barbašev. Tréner - Július Šupler, asistenti - Vjačeslav Butsajev, Jevgenij Namestnikov.

    Rozhodca: Feofanov Sergej, Bondar Denis - Raming Stanislav, Misjur Sergej

    Diváci: 4348