Lev – Nižnekamsk 3:1 (kon.)
koniec
Lev Praha
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Neftechimik Nižnekamsk
Štvrtok 19.01.2012, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • KHL
Partner:
     
    58:56
    Lev Poprad dal gól!
    Chybu obrancu na ľavej strane hneď po buly využíva bekhendovým zakončením do opustenej bránky JAROSLAV KRISTEK. Bez asistencie.
     
    Tarkki zostáva na striedačke!
     
    57:58
    Lev Poprad dal gól!
    Tomáš Netík vymyslel prekrásnu prihrávku cez nohy pasívneho obrancu priamo na modrej čiare, kapitán domácich ĽUBOŠ BARTEČKO si puk posunul a parádnym príklepom konečne rozvlnil sieť za Tuomasom Tarkkim. Asistencia: Tomáš Netík.
     
    39:50
    Laco musí znovu zasahovať, tentoraz ho vystrašil pokus od modrej čiary, kvôli postaveniu obrany mohol na puk zareagovať až v bezprostrednej blízkosti a vyrazil ho ramenom.
     
    36:50
    Žmakin prevzal puk do jazdy a šikovným bekhendovým zakončením po ľade posiela puk do pravej žŕdky! Oba tímy púšťajú súpera do dobrých pozícií prekvapivo ohľaduplne.
     
    35:43
    Závar pred bránkou hostí! Druhá formácia Levov si pripísala dobrých päť streleckých pokusov, ktoré im umožnila nedôrazná obrana Nižnekamsku. Za zmienku stojí hlavne Špirko medzi kruhmi a Hunkesova delovka od modrej s Mikúšovymi dorážkami.
     
    31:50
    Pilař prosíka, žobroní, nedovolené bránenie však hlavný rozhodca neodvolá.
     
    29:03
    Kvaša nedáva najavo prekvapenie z vylúčenia, ktoré musím vyjadriť ja, jeden z hlavných rozhodcov si však všimol jeho hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    26:04
    Hákovanie Sergejeva, Netíka zatiahol pri spracovávaní puku v ľavom kruhu, domáci útočník sa dostával do dobrej pozície.
     
    22:32
    Lev Poprad dal gól!
    Využitá presilovka na strane domácich, parádny príklep z pravej strany Tuomasa Tarkkiho prekvapil a po nabití Karla Pilařa si tak úspešný zásah pripisuje TOMÁŠ NETÍK. Asistencie: Karel Pilař, Branislav Mezei.
     
    20:55
    Mamašev za svojím brankárom poslal k zemi Bartečka, trest mu je vymeraný za držanie.
     
    17:25
    Mikúš so Špirkom v akcii dvoch proti jednému! Možno je to taktika domácich, stiahnuť čo najviac hráčov súpera do svojho obranného pásma a vyrútiť sa do protiútoku, ak je to však tak, mal mať Mikúš natrénované iné zakončenie, ako žabka do vyrážačky po náznaku blafáku.
     
    13:50
    Lundberg sa sám dostal do dobrej pozície na pravej strane, spätnou prihrávkou našiel Bartečka, ktorý opäť so zakončením váhal a ponúkol ho Netíkovi. Domáci sa zrejme snažia o negatívny rekord v streleckých pokusoch, Tarkki však aspoň teraz musel zasahovať.
     
    12:46
    Vysokou hokejkou zložil v strednom pásme Mikúša Maxim Pestuško a domáci budú môcť vyrovnať v presilovke.
     
    10:24
    Nižnekamsk dal gól! Po viacerých šanciach hosťujúcich hráčov sa presadili po nevinnej strele od modrej čiary, Ján Laco si na puk zrejme siahol, príklep z hokejky Tuukku Mäntyläho však tečoval JEGOR MILOVZOROV a puk končí za jeho chrbtom. Asistencie: Tuukka Mäntylä, Martin Cibák.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 23. Netík (Pilař, Mezei), 58. Bartečko (Netík), 59. Kristek - 11. Milovzorov (Mäntylä, Cibák)


    Lev Praha: Laco (Duba) - Pilař, Mezei, Sigalet, Mihálik, Hunkes, Štrbák, Lewis, Hellström - Netík, Lundberg, Bartečko - Kristek, Mikúš, Špirko - Huna, Chabada, Sekáč - Novotný, Matai, Fabricius. Tréner: Rulík Radim, asistent - Pukalovič Róbert.
    Neftechimik Nižnekamsk: Tarkki (Franskevič) - Mäntylä, Mamašev, Korolev, Berezin, Rybnickij, Kolesnikov, Ščitov - Pestuško, Archipov, Koroljuk - Milovzorov, Cibák, Osala - Sergejev, Kvaša, Kňazev - Lemtjugov, Polygalov, Žmakin.

    Rozhodca: Beljajev Sergej, Rogačev Andrej - Sadovnikov Alex, Michel Alex

    Diváci: 4123