Motor ČB – Litvínov 3:2 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
HC VERVA Litvínov
cz Štvrtok 19.01.2012, 18:10Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    57:52
    René Vydarený je poslán na trestnou lavici! Obrovská šance Severočechů na srovnání brankového stavu. Volke v bráně čeká na vítězné buly svých spoluhráčů.
     
    57:46
    Litvínov si bere oddechový čas.
     
    45:26
    Jiří Gula (LIT) - 2 min - nedovolené bránění.
     
    40:17
    Jiří Šimánek (CEB) - 2 min - podražení.
     
    38:49
    Domácí fandové si mohou oddechnout, protože Viktor Hübl svým faulem vyrovnává síly na ledě.
     
    38:23
    Tomáš Mertl (CEB) - 2 min - sekání.
     
    37:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se drží soupeře jako klíště a znovu brzy upravuje na rozdíl jediného gólu. Stejně jakou HC Mountfield si ke gólu dokráčel v přesilovce. MATĚJ STŘÍTESKÝ nahazoval kotouč do ohně, po sérii odrazů se puk dostal do prostoru brankoviště a Lukáš Květoň, aby v tom nenechal Pojkara samotného, si také připsal vlastence. Bez asistence
     
    35:45
    René Vydarený (CEB ) - 2 min - nedovolené bránění.
     
    35:35
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Domácí tým dnes podruhé využil přesilovku. A znovu se o to postaral LUKÁŠ KVĚTOŇ, který po přihrávce Gulaše prostřelil Volkeho. Asistence: Milan Gulaš (3. bod v zápase), Jakub Langhammer
     
    35:05
    Michal Trávníček (LIT) - 2 min.
     
    34:49
    Jenomže domácí dokázala své protivnáky přelstít a Šimánek si počkal, až mu sjede na přihrávku Kašpařík. Volke se dokázal přesunout a zakončení ztlumit.
     
    28:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov zareagoval na vývoj zápasu tím nejlepším možným způsobem! Ručinský vyzval ke skórování MARTINA JENÁČKA a ten už si věděl rady. Kovář byl na jeho umístěnou ránu pod břevno krátký. Asistence: Martin Ručinský, Richard Jareš.
     
    26:34
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Nešťastnou branku inkasují hosté. MILAN GULAŠ přihrával kotouč před branku, brusle Davida Pojkara jeho přihrávku převzaly a z první ji nechytatelně poslaly za Volkeho záda. Vlastní gól posílá domácí do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    24:04
    A jen málo chybělo k tomu, aby Verva slavila vyrovnání. Opět za tím stál rychlý protiútok, bezchybné vyšachování beků HC Mountfield a Viktor Hübl orazítkoval tyč!
     
    24:03
    Mountfield právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ KVĚTOŇ si počíhal před bránou na šikovnou zadovku od Gulaše a usměrnil puk za záda Martina Volkeho. Nyní je na řadě Litvínov, aby se i on začal snažit vytvářet útočné akce. Asistence: Milan Gulaš.
     
    22:47
    Verva Litvínov začala druhou dvacetiminutovku hodně vlažně a při bránění domácích si počínal nedovoleně David Pojkar. 2 min - hákování.
     
    17:14
    Čtvrtá formace HC Mountfield působí velice sympatickým dojmem a nyní si vykoledovala faul. Švihálka hákoval Radim Skuhrovec - 2 min.
     
    10:38
    První přesilovku si užijí i domácí. Petr Kousalík si odsadí dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
     
    07:13
    Peter Mikuš (CEB) - 2 min - hákování.

    Michal Špírek

    Góly a asistencie: 25. Květoň (Gulaš), 27. Gulaš, 36. Květoň (Gulaš, Langhammer) - 29. Jenáček (Ručinský, Jareš), 38. Stříteský


    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Ptáček, Kolarz, Novák, Němeček, Kranjc, Mikuš, Vydarený - Horna, Gulaš, Pšurný, Šimánek, Kuchejda, Marek, Kašpařík, Květoň, Burian, Červený, Švihálek, Langhammer, Mertl.
    HC VERVA Litvínov: Volke (Nechvátal) - Stříteský, Kousalík, Kubát, Gula, Skuhrovec, Jareš, Pojkar - Brejčák, Ručinský, Gerhát, Černý, Hübl, Jenáček, Kubinčák, Majdan, Frolík, Hanzl, Hujsa, Maxa.

    Rozhodca: Konc, Kubuš - Barvíř, Blümel.

    Diváci: 3537