Washington – Carolina 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 4:3 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.)
Arizona – Colorado 6:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
San Jose Sharks
cz Pondelok 16.01.2012, 01:05 • United Center • NHL
Partner:
     
    58:53
    Domácí si to právě neulehčují. Nechali se zatlačit před vlastní brankou a výsledkem je, že se dopouští faulu - konkrétně Hjalmarsson - a budou hrát v oslabení. San Jose navíc logicky odvolává gólmana.
     
    46:26
    Je po přesilovce hostů. Handzuš odsedí dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    45:04
    Bude se vylučovat. Na trestnou lavici putuje domácí Bolland za držení.
     
    38:56
    Vylučuje se. Za hákování jde na dvě minuty Toews. Pomineme-li bitku z první třetiny, jedná se o první trest v zápase. Hraje se velmi čistě.
     
    05:05
    K vidění teď byl pěstní souboj O'Donnella s Winchesterem. Vítězně z něj vyšel hostující útočník. Na trestnou lavici ale míří oba.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 19. Bolland (Hayes, Brunette), 20. Stalberg (Toews, Leddy), 28. Toews (Kane, Stalberg), 43. Shaw (Kruger, Hossa) - 22. Pavelski (Vlasic, Thornton), 23. McGinn (Mitchell), 56. Wingels (Mitchell, Boyle)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) - Leddy, Seabrook, O'Donnell, Montador, Hjalmarsson, Keith - Kane, Hossa, Frolík, Shaw, Hayes, Bolland, Bickell, Stalberg, Mayers, Toews, Kruger, Brunette. Trenér Quenneville.
    San Jose Sharks: Niemi (Greiss) - Burns, Braun, Demers, Vlasic, Boyle, D. Murray - Ferriero, McGinn, Wingels, Couture, Clowe, A. Murray, Handzuš, Thornton, Mitchell, Marleau, Winchester, Pavelski. Trenér McLellan.

    Rozhodca: Hebert, LaRue - Handerson, Galloway

    Diváci: 21 645