Montreal – Ottawa 2:3 (po s.n.) | Tampa Bay – Pittsburgh 3:6 (kon.) | Washington – Carolina 2:1 (kon.)
po s.n.
Montreal Canadiens
2:3 (0:0, 0:0, 2:2 - 0:1)
Ottawa Senators
cz Nedeľa 15.01.2012, 01:00NHL
Partner:
     
    65:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rozhodující nájezd proměnil DANIEL ALFERDSSON. Bez asistence.
     
    59:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Už už to vypadlo, že se Canadiens nedostanou do pásma, ale nakonec se jim podařilo vyrovnat! Od modré čáry vypálil jeden z obránců domácího celku a před brankou se na správném místě vyskytoval MAX PACIORETTY, jenž doklepl volně povalující se kotouč do branky Ottawy! Bez asistence.
     
    53:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A Senátoři ihned trestají! Karlsson poslal puk na JASONA SPEZZU, jenž zpoza modré čáry napřáhl a propálil úplně vše, co mu stálo v cestě. Puk se zastavil až o síť Pricovy branky. Asistence: Erik Karlsson, Daniel Alfredsson.
     
    45:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Je přece jenom vyrovnáno! Že bychom byli konečně svědky gólové přestřelky? Uvidíme. SERGEJ GONČAR se díky odrazu dostal na modré čáře ke kotouči. Nad ničím se nerozmýšlel a poslal takové lehké nahození na branku Price, které doputovalo až za jeho záda. Bez asistence.
     
    40:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak jsme se přece jenom dočkali branky! TOMÁŠ PLEKANEC vypíchl na obranné modré kotouč soupeři, poté se řítil sám na Andersona, přičmež byl zezadu atakován obráncem hostů. Plekanec vystřelil vpádu, na poslední chvíli a kotouč se silou vůle dostal za brankovou čáru mezi nohami zatím bezchybného Craiga Andersona. Bez asistence.

    Sanny Muharem

    Góly a asistencie: 41. Plekanec, 60. Pacioretty - 46. Gončar, 54. Spezza (Karlsson, Alfredsson), 65. ALFERDSSON


    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Subban, Gorges, Diaz, Gill, Emelin, Kaberle, Campoli – Blunden, Plekanec, Gomez – Cole, Desharnais, Pacioretty – Moen, Eller, Kostisyn – Darche, Nokelainen, Weber.
    Ottawa Senators: Anderson (Auld) – Karlsson, Kuba, Gončar, Cowen, Carkner, Phillips – Michálek, Spezza, Greening – Alfredsson, Turris, Foligno – Neil, Smith, Condra – Butler, Konopka, Daugavins.

    Rozhodca: Devorski, Auger – Murray, Nansen