Rakúsko – Slovensko 1:2 (kon.) | Švajčiarsko – Bielorusko 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Švajčiarsko
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0 - 3:2)
Bielorusko
Sobota 17.12.2011, 20:15 • Klagenfurt, AUT • Rakúsky pohár
Partner:
     
    65:00
    SPRUNGER sa po druhý krát nemýlil a je to 2:3 pre Švajčiarsko.
     
    58:36
    Bielorusko dalo gól!
    Tak sa napokon Bielorusi dočkali! Po vyhratom buly prišla strela na Gebera, puk sa odrazil k DEMAGINOVI a ten do polodkrytej brány dáva dôležitý vyrovnávací gól! Obrovská smola pre Švajčiarov.
     
    44:50
    Švajčiarsko dalo gól!
    SPRUNGER strieľa svoj druhý gól zápasu a posiela tak svoj tím do vedenia! Po prihrávke od Hirschiho prišla strela SPRUNGERA a ten sa nemýlil. Zdalo sa nám, že akcii predchádzala ofsajdová pozícia, rozhodcovia si to nevšimli.
     
    38:55
    Bielorusko dalo gól!
    Ukážkový gól! Drozd si pekne obohral húf hráčov pred Gerberom, prihral voľne nabiehajúcemu STASENKOVI a ten pohodlne triafa do odkrytej brány.
     
    22:30
    Švajčiarsko dalo gól!
    Bielorusi aktívnejší, no Švajčiari dávajú gól! Prečíslenie dvoch Švajčiarov vyúsťuje do gólu, INTI PESTONI ideálne nabehol na prihrávku a do odkrytej brány strieľa svoj prvý gól v zápase.
     
    16:30
    Bielorusko dalo gól!
    Rýchle využitie presilovky! Bielorusi zatočili súperov, prišla tvrdá strela od modrej čiary a puk do brány dorazil STEPANOV!
     
    06:35
    Švajčiarsko dalo gól!
    Úvodný gól zápasu, strela JULIENA SPRUNGERA z uhlu prepadla Mezinovi popod rameno do brány. 1:0 pre Švajčiarsko.

    Peter Marienka

    Góly a asistencie: 7. Sprunger, 23. Pestoni, 45. Sprunger (Hirschi), 65. Sprunger - 17. Stepanov, 39. Stasenko (Drozd), 59. Demagin


    Švajčiarsko: Gerber - Bezina, Blindenbacher, Chiesa, Furrer, Hirschi, Loeffel, Seger, Wellinger, Ambuhl, Berger, Christen, Moser, Pestoni, B. Pluss, M. Pluss, Rubin, Ruthemann, Savary, Sprunger, Steiner, Suri, Trachsler.
    Bielorusko: Mezin - Antonov, Bashko, Chernook, Denisov, Goroshko, Kostyuchyonok, Kolosov, Stasenko, Demagin, Drozd, Dudko, Kachan, Kalyuzhny, Kitarov, Koltsov, Kovyrshin, Kulakov, Meleshko, Mikhalyov, Pavlovich, Stas, Stepanov.

    Rozhodca: Lesniak - Potocan, Ettlmayer, Podlesnik