Šumperk – Třebíč 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 8:0 (kon.)
Písek – Litoměřice 3:1 (kon.) | Chomutov – Beroun 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 3:5 (kon.)
Most – Hr. Králové 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
8:0 (5:0, 0:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
cz Sobota 17.12.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    55:00
    Krásnou akci předvedlo teď dravé mládí v barvách Rebelů! Musil vybojoval kotouč za bránou a prakticky poslepu našel přesnou nahrávkou před branku sjíždějícího Jankoviče, který zblízka vyprášil jen Halmošiho betony!
     
    46:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tohle už zavání hodně velkou ostudou pro jihlavské barvy, "desítka" je hodně blízko! Petr Polodna vyhrál vhazování na Petra Štěpánka, jenž ještě posunul puk na modrou čáru k RADIMU OSTRČILOVI, který bez přípravy a velkého nápřahu rozechvěl síťku za Halmošiho zády! Asistence: Petr Štěpánek, Petr Polodna.
     
    45:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využili ponechanou výhodu a opět tvrdě udeřili! Vojtěch Němec poslal mazanou nahrávkou do samostatného úniku MILANA KOSTOURKA, který si kličkou položil na zem brankáře Halmošiho a zblízka po ledě skóroval! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    43:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí soubor nakonec dvojnásobnou přesilovku využívá ve svůj prospěch a zvyšuje už na 6:0! Od modré čáry tvrdě vypálil Jan Pavlík, který sice minul bránu, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil přesně na hůl PETRA POLODNY, jenž u tyčky trefil poloprázdnou Halmošiho svatyni! Asistence: Jan Pavlík, Radek Novotný.
     
    41:51
    Dukla se bránila bez větších problémů a po dalším zisku kotouče zkoušel o mantinel vyhodit z obranného pásma Vysloužil (JIH), jenže poslal ku černé gumy mimo hrací plochu a dostal 2 minuty za zdržování hry.
     
    41:17
    Havlíčkův Brod se dostal na dotřel gólmana Halmošiho a dvouminutový trest dostal za nedovolené bránění Domin (JIH).
     
    35:24
    Jihlava předvedla v Nerudově blízkosti rychlou výměnu puku a vylučuje se na obou stranách. Za katr míří Sova (HBR) na 2 minuty za hrubost plus minuty za držení hole a Hodek (JIH) za hrubost.
     
    32:15
    Na trestnou lavici usedá Kolda (JIH)Ú, který se provinil podražením.
     
    29:14
    Na hrací ploše se nám teď pořádně přiostřuje. Za další nedovolený zákrok vykázal sudí na lavici hanby Vondráčka (HBR), který se provinil držením protihráče. Ohlášen také osobní trest na 10 minut, který obdržel Švaňhal (HBR) za nesportovní chování.
     
    29:03
    Hodek (JIH) u mantinelu poslal k ledu Meidla a dostal 2 minuty za hrubost.
     
    27:15
    V útočném pásmu to přehnal s důrazem útočník Švaňhal (HBR), jenž obdržel 2 minuty za napadení.
     
    24:44
    Kombinace hostů s sebou sice zakončení nepřinesla, když gólman Neruda ukryl puk pod lapačkou. Fauloval ale obránce Ostrčil (HBR), který držel protihráče.
     
    18:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je neuvěřitelné, Rebelové pokračují v totální destrukci soupeře a završují potupnou "pětku"! Kotouč putoval po ose Vojtěch Němec - Aleš Jelínek - MILAN KOSTOUREK, přičemž posledně jmenovaný z mezikruží nepříliš razantní a utěšenou střelou překonal gólmana Novotného, jemuž kotouč projel mezi betony do sítě! Asistence: Aleš Jelínek, Vojtěch Němec.
     
    17:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Brodský soubor ustál ošemetnou situaci při svém oslabení a následně už počtvrté udeřil! Marian Morava přihrál do jízdy PAVLU MUSILOVI, který si sjel volným prostorem až mezi kruhy, odkud přesnou ranou z mírného úhlu trefil přízemní střelou ke vzdálenější tyčce! Asistence: Marian Morava.
     
    15:17
    Rychlý brejk Dukly skončil nepovedenou a nepřesnou střelou z uctivé vzdálenosti. Po odpískáni na trestnou lavici usedá Morava (HBR) za držení hole. Šestadvacet sekund se bude hrát 4 na 4, poté začne přesilovka hostů.
     
    13:43
    Velká příležitost i na straně hostů. Jeslínek v situaci 2 na 1 vypálil z pravého kruhu, ale trefil jen dobře postavené betony gólmana Nerudy u přední tyčky. Následně se provinil krosčekem Bezděk (JIH).
     
    09:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Spanilá jízda havlíčkobrodského souboru nebere konců, přinesla s sebou už třetí vstřelenou branku! Rebelové předvedli rychlý přechod do útoku a protlačili se do předbrankového prostoru, kde se kotouč v nepřehledné skrumáži odrážel sem a tam, až se dokutálel od JANA KŘIVOHLÁVKA za brankovou čáru ležícího brankáře Novotného! Asistence: Branislav Jankovič, Petr Štěpánek.
     
    08:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové opět sevřeli soupeře pod tlak a slaví navýšení svého hubeného vedení! Z kombinace Jana Semoráda a Petra Polodny profitoval ALEŠ SOVA, který spíše nahazoval kotouč na bránu od levého mantinelu, ovšem překvapil gólmana Novotného, kterého svým projektilem obstřelil! Asistence: Petr Polodna, Jan Semorád.
     
    06:14
    Zblízka nepřekonal gólmana Novotného Meidl, po čemž hosté založili rychlý protiútok a z ostrého úhlu vypálil Hodek, jehož projektil zazvonil na Nerudovu tyčku!
     
    05:10
    Obrovské šance se urodily na obou stranách. Nejdříve se dostal do úniku Maliník, který udělal kličku padajícímu gólmanu Nerudovi, jenže dostal se do velkého úhlu a následně netrefil odkrytou bránu. Na druhé straně tečoval nahozený puk z dobré pozice Polodna do ochranné sítě!
     
    04:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se usadili v útočném pásmu a ujímají se vedení! Od Pavla Musila, který operoval s kotoučem za bránou, se dostal k puku po přesné přihrávce MARTIN ZÁBRANSKÝ, který zblízka a bez přípravy prostřelil nechytatelnou ranou gólmana Novotného! Asistence: Pavel Musil.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 5. Zábranský (Musil), 9. Sova (Polodna, Semorád), 10. Křivohlávek (Jankovič, Štěpánek), 18. Musil (Morava), 19. Kostourek (A. Jelínek, Voj. Němec), 44. Polodna (Pavlík, Novotný), 46. Kostourek (Voj. Němec), 47. Ostrčil (Štěpánek, Polodna)


    BK Havlíčkův Brod: Neruda (Opršal) - Ostrčil, Morava (C), R. Novotný, Pavlík (A), A. Jelínek, Sova, Zítka, Stehlík - Vondráček, Voj. Němec (A), Kostourek - Polodna, Semorád, Meidl - Musil, Zábranský, Švaňhal - Křivohlávek, Štěpánek, Jankovič.
    HC Dukla Jihlava: Novotný (od 21. Halmoši) - Petráček, Dobrovolný, Kolda, Kaláb, Kolafa, Grundmanis, Malena - Karpov, Bezděk, Hubáček, Polcar, Maliník, Zeman, Vysloužil, Pometlo, Jeslínek, Čachotský, Domin, Hodek.

    Rozhodca: Roman Svoboda - Tomáš Brejcha, Libor Suchánek.

    Diváci: 2830