Šumperk – Třebíč 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:3 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 8:0 (kon.)
Písek – Litoměřice 3:1 (kon.) | Chomutov – Beroun 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 3:5 (kon.)
Most – Hr. Králové 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
8:0 (5:0, 0:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
cz Sobota 17.12.2011, 17:00 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    41:51
    Dukla se bránila bez větších problémů a po dalším zisku kotouče zkoušel o mantinel vyhodit z obranného pásma Vysloužil (JIH), jenže poslal ku černé gumy mimo hrací plochu a dostal 2 minuty za zdržování hry.
     
    41:17
    Havlíčkův Brod se dostal na dotřel gólmana Halmošiho a dvouminutový trest dostal za nedovolené bránění Domin (JIH).
     
    35:24
    Jihlava předvedla v Nerudově blízkosti rychlou výměnu puku a vylučuje se na obou stranách. Za katr míří Sova (HBR) na 2 minuty za hrubost plus minuty za držení hole a Hodek (JIH) za hrubost.
     
    32:15
    Na trestnou lavici usedá Kolda (JIH)Ú, který se provinil podražením.
     
    29:14
    Na hrací ploše se nám teď pořádně přiostřuje. Za další nedovolený zákrok vykázal sudí na lavici hanby Vondráčka (HBR), který se provinil držením protihráče. Ohlášen také osobní trest na 10 minut, který obdržel Švaňhal (HBR) za nesportovní chování.
     
    29:03
    Hodek (JIH) u mantinelu poslal k ledu Meidla a dostal 2 minuty za hrubost.
     
    27:15
    V útočném pásmu to přehnal s důrazem útočník Švaňhal (HBR), jenž obdržel 2 minuty za napadení.
     
    24:44
    Kombinace hostů s sebou sice zakončení nepřinesla, když gólman Neruda ukryl puk pod lapačkou. Fauloval ale obránce Ostrčil (HBR), který držel protihráče.
     
    15:17
    Rychlý brejk Dukly skončil nepovedenou a nepřesnou střelou z uctivé vzdálenosti. Po odpískáni na trestnou lavici usedá Morava (HBR) za držení hole. Šestadvacet sekund se bude hrát 4 na 4, poté začne přesilovka hostů.
     
    13:43
    Velká příležitost i na straně hostů. Jeslínek v situaci 2 na 1 vypálil z pravého kruhu, ale trefil jen dobře postavené betony gólmana Nerudy u přední tyčky. Následně se provinil krosčekem Bezděk (JIH).

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 5. Zábranský (Musil), 9. Sova (Polodna, Semorád), 10. Křivohlávek (Jankovič, Štěpánek), 18. Musil (Morava), 19. Kostourek (A. Jelínek, Voj. Němec), 44. Polodna (Pavlík, Novotný), 46. Kostourek (Voj. Němec), 47. Ostrčil (Štěpánek, Polodna)


    BK Havlíčkův Brod: Neruda (Opršal) - Ostrčil, Morava (C), R. Novotný, Pavlík (A), A. Jelínek, Sova, Zítka, Stehlík - Vondráček, Voj. Němec (A), Kostourek - Polodna, Semorád, Meidl - Musil, Zábranský, Švaňhal - Křivohlávek, Štěpánek, Jankovič.
    HC Dukla Jihlava: Novotný (od 21. Halmoši) - Petráček, Dobrovolný, Kolda, Kaláb, Kolafa, Grundmanis, Malena - Karpov, Bezděk, Hubáček, Polcar, Maliník, Zeman, Vysloužil, Pometlo, Jeslínek, Čachotský, Domin, Hodek.

    Rozhodca: Roman Svoboda - Tomáš Brejcha, Libor Suchánek.

    Diváci: 2830