Ostrava – Sigma Olomouc 0:0 (kon.) | Slavia – Liberec 1:3 (kon.) | Jablonec – Sparta Praha 2:4 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
1:3 (0:2)
FC Slovan Liberec
cz Sobota 03.12.2011, 16:00 • Synot Tip Aréna, Praha • Gambrinus liga
     
    77
    Slavia právě vstřelila branku!
    MARTIN LATKA snižuje skóre na 1:3. Hlouškův centr do pokutového území byl velmi přesný, Latka byl osamocený a do protipohybu Bičíka míč odhlavičkoval, Bičík se snažil ještě natahovat, ale střela na bližší tyč byla přesná a Bičík na ni zůstal krátký.
     
    62
    Liberec právě vstřelil branku!
    MICHAL BREZNANÍK předvedl nádherné sólo, ze kterého se dokázal neskutečně krásně prosadit. Obešel hned čtyři bránící hráče, připravil si míč na pravou kopačku a asi ze třiceti dvou metrů vystřelil k levé tyči. Čontofalský se natahoval marně.
     
    34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádhernou akci předvedlo liberecké trio Gebre Selassie, Breznaník a Rabušic. Gebre Selassie poslal přesnou přihrávku do běhu na Breznaníka, ten přihrál do pokutového území na Rabušice, který našel svoji patičkou GEBRE SELASSIEHO a ten nádhernou střelou navýšil skóre na 0:2!
     
    29
    Liberec právě vstřelil branku!
    JIŘÍ ŠTAJNER proměňuje pokutový kop, a posílá tak svůj tým do vedení. Štajner si počkal na pohyb Čontofalského, který zůstal dlouho stát, a tak Štajner poslal míč k levé tyči. Čontofalský byl na Štajnerovu střelu krátký.

    Lucie Rapantová

    Góly: 77. Latka - 29. Štajner (pen.), 34. Gebre Selassie, 62. Breznaník

    Karty:   31. Vitalij Trubila (SLA), 38. Blažek (SLA), 56. Milutinovič (SLA)


    SK Slavia Praha: Čontofalský - Nitrianský, Cicman (37. Milutinovič), Latka, Hubáček - Janda, Jarolím, Hloušek, Trubila (46. Hurka)- Vlček (68. Petrák), Blažek.
    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Karisik, Fleišman - Šural (81. Rilke), Vácha, Janů, Breznaník (73. Bosančić) - Štajner, Rabušic (91. Kelić).

    Rozhodca: Drábek - Dobrovolný, Nádvorník.