Trenčín – Trnava 4:2 (kon.) | Prešov – Nitra 1:1 (kon.) | Senica – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
Košice – Dunajská Streda 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Ružomberok 2:0 (kon.) | Žilina – B. Bystrica 3:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:1 (1:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Sobota 26.11.2011, 17:30 • Pod Dubňom • Corgoň liga
     
    87
    Žilina dala gól!
    A je zrejme rozhodnuté! VIKTOR PEČOVSKÝ zrejme definitívne podpísal rozsudok nad svojim bývalým mužstvom. Vo vzdialenosti približne 20 metrov od brány sa dostal k strele a tá končí v sieti. Vyzerá to tak, že Žilinčania sa napokon stanú jesenným majstrom Corgoň ligy!
     
    55
    Žilina dala gól!
    Žltú kartu uvidel i hráč hostí Tomáš Hučko, po ktorej domáce mužstvo zahrávalo štandardnú situáciu z pravej strany. Loptu si postavil Patrik Mráz, ktorý ju nakopol tesne nad zemou až na vzdialenejšiu žrď, nikto z hráčov hostí ju nedokázal odkopnúť, a tak sa do zakončenia dostal MARCEL ONDRÁŠ a z bezprostrednej blízkosti posiela loptu do siete.
     
    44
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak toto bol skutočne tvrdý úder pre domácich futbalistov. V samotnom závere prvého polčasu Bystričania podnikli útok a prakticky z ničoho strieľajú vyrovnávajúci gól. Martin Jakubko podržal loptu na svojich kopačkách, tesne za šestnástku ju posunul BRANISLAVOVI ĽUPTÁKOVI, ktorého strelecký pokus sa odrazil od jedného z brániacich hráčov Žiliny presne do protipohybu Martina Krnáča.
     
    2
    Žilina dala gól!
    Fantastický vstup domácich futbalistov do dnešného stretnutia. Banskobystričania sa síce hneď po rozohrávke snažili niečo vymyslieť, ale po protiútoku inkasujú. Viktor Pečovský ideálnou prihrávkou vysunul do samostatného úniku MIROSLAVA BARČÍKA a ten loptu poslal popod padajúceho Belica do siete.

    Andrej Kuzmány


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 2. Barčík, 55. Ondráš, 87. Pečovský - 44. Ľupták

    Karty:   50. Ondráš (ZIL), 53. Deza (ZIL), 90. Štrba (ZIL) - 55. Hučko (BBY)   28. Rejdovian (BBY)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Stanislav Angelovič, Jozef Piaček, Marcel Ondráš, Patrik Mráz - Zdeno Štrba - Róbert Pich, Miroslav Barčík (K), Viktor Pečovský, Jean Deza - Momodou Ceesay
    MFK Dukla Banská Bystrica: Tomáš Belic - Michal Pančík, Martin Poljovka (K), Juraj Chupáč, Tomáš Hučko - Marek Hlinka, Branislav Ľupták - Jozef Rejdovian, Jakub Považanec, Jakub Brašeň - Martin Jakubko

    Rozhodca: Miroslav Jaška - Tomáš Somoláni, Michal Tomčík

    Diváci: 1812