Trenčín – Trnava 4:2 (kon.) | Prešov – Nitra 1:1 (kon.) | Senica – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
Košice – Dunajská Streda 3:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Ružomberok 2:0 (kon.) | Žilina – B. Bystrica 3:1 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:1 (1:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Sobota 26.11.2011, 17:30 • Pod Dubňom • Corgoň liga
     
    90
    V samotnom závere riadneho hracieho času ešte dostáva veľmi zbytočnú žltú kartu Zdeno Štrba, ktorý zakončoval loptu do súperovej brány už po odpískaní a prerušení hry. Následne čiarový rozhodca avizuje, že sa duel predĺži ešte o dve minúty.
     
    55
    Žltá karta pre Tomáša Hučka.
     
    53
    Martin Jakubko teraz pôsobí ako obetný baránok, ktorý sa obetuje proti hre domácich futbalistov, aby tí nazbierali nejaké žlté karty. Tentokrát si na neho vyšliapol Jean Deza a i on, rovnako ako pred malou chvíľou Marcel Ondráš, vidí žlté napomenutie a vo zvyšnom priebehu stretnutia si bude musieť dávať pozor.
     
    50
    Päť minút po začiatku druhého polčasu sa ocitli vo vzdušnom súboji Marcel Ondráš a Martin Jakubko. Hráč Banskej Bystrice spadol na zem s hlasnou reakciou a ostal ležať na nej s bolesťami. Rozhodca reaguje opäť nekompromisne a pre žilinského beka vyťahuje žltú kartu. Útočník hostí ale bude v poriadku a bude pokračovať v hre bez ošetrenia.
     
    28
    Tak v tejto chváli vidíme ďalší veľmi kľúčový moment dnešného stretnutia. Aktívny Stanislav Angelovič sa opäť predstavil v útočnom výpade, kde ho v šestnástke krížoval tentoraz Jozef Rejdovian a ten už musel zatiahnuť ručnú brzdu. Rozhodca Miroslav Jaška reaguje nekompromisne a nielenže nariaďuje pokutový kop, ale hráčovi hostí udeľuje aj červenú kartu!

    Andrej Kuzmány


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 2. Barčík, 55. Ondráš, 87. Pečovský - 44. Ľupták

    Karty:   50. Ondráš (ZIL), 53. Deza (ZIL), 90. Štrba (ZIL) - 55. Hučko (BBY)   28. Rejdovian (BBY)


    MŠK Žilina: Martin Krnáč - Stanislav Angelovič, Jozef Piaček, Marcel Ondráš, Patrik Mráz - Zdeno Štrba - Róbert Pich, Miroslav Barčík (K), Viktor Pečovský, Jean Deza - Momodou Ceesay
    MFK Dukla Banská Bystrica: Tomáš Belic - Michal Pančík, Martin Poljovka (K), Juraj Chupáč, Tomáš Hučko - Marek Hlinka, Branislav Ľupták - Jozef Rejdovian, Jakub Považanec, Jakub Brašeň - Martin Jakubko

    Rozhodca: Miroslav Jaška - Tomáš Somoláni, Michal Tomčík

    Diváci: 1812