Martin – HC Slovan 3:2 (kon.) | Poprad – Košice 7:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 4:1 (kon.)
Trenčín – Nitra 6:3 (3.tr) | B. Bystrica – Žilina 2:1 (po s.n.)
3. tretina
HK DUKLA Trenčín
6:3 (2:0, 2:1, 2:2)
HK Nitra
Utorok 22.11.2011, 17:30Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Trenčín dal gól!
    MIKULA po ľavom krídle vyviezol puk, prešiel červenou a spred modrej triafa prázdnu bránu. Asistencie Bednár a Bobček. (19:42:38)
     
    59:15
    Domáci v prečíslení 3 na 1, Tvrdoň z pravej strany rieši strelou švihom nad.
     
    58:50
    Nitra dala gól!
    Valčák pekne potiahol od vlastnej brány až do útočného pásma, nahral napravo spoluhráčovi, jeho pokus zrazený naspäť k Valčákovi na pravej strane, ten zakončil, puk vyrazený naľavo pred žrdku k úplne osamotenému FOJTÍKOVI, ktorý bez problémov do prázdnej brány dáva gól.
     
    56:56
    Nitra dala gól!
    HK znižuje gólom z pravého kruhu na vhadzovanie. HRNKA vošiel do pásma, na kruhu napriahol na príklep, vystrelil a myslím, že jeden z domácich tečoval puk, ktorý zapadol Kováčovi ponad lapačku do siete. Asistencia Štefanka.
     
    52:57
    Trenčín dal gól!
    Domáci zatllačili v pásme pri hre 4 na 4, FILO od pravej žrdky ešte na pol metra nahrával spoluhráčovi na zakončenie, zbytočne, puk zrazený sa k nemu vrátil a tak ho backhandom poslal pod hornú žrdku sám. Asistencia Trefný.
     
    51:26
    HK, S.Saliji, 2 min. podrazenie.
     
    51:14
    Dukla, Koložváry, 2 min. seknutie.
     
    46:32
    Dukla, Daňo, 2 min. držanie.
     
    44:12
    HK, S.Saliji, 2 min.vysoká hokejka. V reále to bol lakeť do hlavy na strede klziska v súboji hráčov bez puku.
     
    39:59
    HK, Fojtík, 2 min. seknutie. Hlavnou postavou zápasu je, resp. evidentne chce byť hlavný rozhodca Grečko.
     
    39:52
    Dukla, Trefný, 2 min. hákovanie. Výraz domáceho obrancu po súboji so Salijim na hlavného bol veľavravný...
     
    39:34
    Tybor v nájazde z pravej strany na Čiliaka, atakovaný, hlavný píska trestné strieľanie.. No neviem...
     
    33:34
    HK, Bača, 5 min. + DKZ za úder na hlavu.
     
    32:29
    HK, Hruška, 2 min. seknutie.
     
    29:15
    Dukla, Gabriš, 2 min. seknutie.
     
    25:42
    Šanca HK ihneď po vhadzovaní, dobrú strieľanú prihrávku Hrušku Samir Saliji nebezpečne tečoval medzi kruhmi, kováč pozorný.
     
    25:35
    Dukla, Melichárek, 2 min. podrazenie. Melichárek fatálnu hrubicu vo vlastnom pásme, kedy poslal puk pri rozohrávke na súperovu čepeľ do nájazdu hasil jasným faulom.
     
    23:24
    Trenčín dal gól!
    Gólu domácich predchádzala ešte veľká šanca Uhnáka, ktorý z pravej strany nevyužil v šanci dobrú Púchovského prihrávku aj s výrazným prispením golmana Kováča. Z protiútoku Tybor vysunul na pravé krídlo DAŇA, ktorý v prečíslení 2 na 1 spoločne s Tvrdoňom riešil situáciu tak, že do poslednej chvíľky čakal na správny moment pre prihrávku, napokon strelou, myslím, že pomedzi nohy prekonal Šimbocha a poslal ho na striedačku.
     
    22:09
    Trenčín dal gól!
    Domáci okamžite kontrujú a SOCÍK dáva druhý gól v zápase, keď pred bránou v dorážke poslal za chrbát vyrazený puk po strele Chovana od modrej. Druhá asistencia Šťastný
     
    21:27
    Nitra dala gól!
    Hostia znižujú ŠTEFANKOM, ktorý sa presadil takou položabkou spomedzi kruhov ponad vyrážačku kováča. G.Saliji najskôr za bránou podržal puk, z ľavej strany našiel Štefanku pred bránou, prvý pokus domáci golman ešte kryl, puk ostal medzi kruhmi, obrancovia neodpratali ani hráča ani puk a Štefanka v druhej dorážke uspel.
     
    18:26
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva presilovku, keď sa na tretí krát pred Šimbochom presadil MELICHAREK. Najskôr Bobček dva krát tesne minul bránu, po prvej ešte Kopecký v pokuse o dorážku z uhlu neuspel, druhá strela opäť tesne minula žrdku, puk sa vrátil za bránku, Kopecký v dorážke v záklone spred brány len do brankára, vyrazený puk k Melichárkovi a ten už pod hornú žrdku skóroval.
     
    17:00
    HK, Púchovský, 2 min. vysoká hokejka.
     
    12:44
    Presilovka hostí v podobných intenciách ako tie domáce, nič, naopak obrovská šanca Dukly, keď utiekla dvojica Tvrdoň Tybor, pred bránou Tvrdoň po prihrávke mohol zakončovať, ešte prihrával naspäť spoluhráčovi na pol metra, aby ten dával do prázdnej, nakoniec vyšli naprázdno obaja.
     
    11:09
    Dukla, Daňo, 2 min. bránenie v hre. Hlavný rozhodca Grečko je pravdepodobne veľkým fanúšikom čistej hry v NBA. nezmyslene kúskuje hru na oboch stranách.
     
    09:34
    HK, G.Saliji, 2 min. seknutie.
     
    07:53
    HK, Hrudík, 2 min. seknutie.
     
    05:59
    Trenčín dal gól!
    Dukla otvára skóre vďaka SOJČÍKOVMU teču pred bránou. Gabriš vystrelil z ľavej modrej, Peter Sojčík zmenil dráhu puku a prekvapil Šimbocha. Druhá asistencia Šťastný.
     
    04:25
    Obrovská šanca aj na strane domácich, Tybor sa po pravej strane cez kruh natlačil poza obrancu pred bránu, na vzdialenejšej žrdke zakončil, Šimboch ho sprevádzal pohybom a vykryl.
     
    03:11
    Obrovská šanca hostí, Valčák z ľavej strany krížom na pravé krídlo na útočnej modrej našiel Fojtíka, ten v samostatnom nájazde blafákom neprekonal Kováča.
     
    00:25
    HK, Valčák, 2 min. podrazenie.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 6. Sojčík (Gabriš, Šťastný), 19. Melichárek Tibor (Kopecký), 23. Sojčík (Chovan, Šťastný), 24. Daňo (Tybor), 53. Filo (Trefný), 60. Mikzula (Bednár, Bobček) - 22. Štefanka (G.Saliji), 57. Hrnka (Štefanka), 59. Fojtík (Valčák)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Štindl, Gabriš - Tybor, Daňo, Tvrdoň 2. Chovan, Trefný - Mikula, Sojčík, Šťastný 3. Bobček, Bednár - Melichárek, Kopecký, Filo 4. Hlubuček, Habšuda - Rožník, Koložváry, Lelkeš
    HK Nitra: Šimboch - 1. Arvay, Hruška - Fojtík, Valčák, S.Saliji 2. Grman, Bača - Hrnka, Štefanka, G.Saliji 3. Konig, Kružík - Barinka, Chrenko, Kluka 4. Hrudík - Púchovský, Piačka, Uhnák

    Rozhodca: Peter Grečko - Gajan, Grečko