Martin – HC Slovan 3:2 (kon.) | Poprad – Košice 7:3 (kon.) | Skalica – Zvolen 4:1 (kon.)
Trenčín – Nitra 6:3 (3.tr) | B. Bystrica – Žilina 2:1 (po s.n.)
3. tretina
HK DUKLA Trenčín
6:3 (2:0, 2:1, 2:2)
HK Nitra
Utorok 22.11.2011, 17:30Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    60:00
    Trenčín dal gól!
    MIKULA po ľavom krídle vyviezol puk, prešiel červenou a spred modrej triafa prázdnu bránu. Asistencie Bednár a Bobček. (19:42:38)
     
    58:50
    Nitra dala gól!
    Valčák pekne potiahol od vlastnej brány až do útočného pásma, nahral napravo spoluhráčovi, jeho pokus zrazený naspäť k Valčákovi na pravej strane, ten zakončil, puk vyrazený naľavo pred žrdku k úplne osamotenému FOJTÍKOVI, ktorý bez problémov do prázdnej brány dáva gól.
     
    56:56
    Nitra dala gól!
    HK znižuje gólom z pravého kruhu na vhadzovanie. HRNKA vošiel do pásma, na kruhu napriahol na príklep, vystrelil a myslím, že jeden z domácich tečoval puk, ktorý zapadol Kováčovi ponad lapačku do siete. Asistencia Štefanka.
     
    52:57
    Trenčín dal gól!
    Domáci zatllačili v pásme pri hre 4 na 4, FILO od pravej žrdky ešte na pol metra nahrával spoluhráčovi na zakončenie, zbytočne, puk zrazený sa k nemu vrátil a tak ho backhandom poslal pod hornú žrdku sám. Asistencia Trefný.
     
    23:24
    Trenčín dal gól!
    Gólu domácich predchádzala ešte veľká šanca Uhnáka, ktorý z pravej strany nevyužil v šanci dobrú Púchovského prihrávku aj s výrazným prispením golmana Kováča. Z protiútoku Tybor vysunul na pravé krídlo DAŇA, ktorý v prečíslení 2 na 1 spoločne s Tvrdoňom riešil situáciu tak, že do poslednej chvíľky čakal na správny moment pre prihrávku, napokon strelou, myslím, že pomedzi nohy prekonal Šimbocha a poslal ho na striedačku.
     
    22:09
    Trenčín dal gól!
    Domáci okamžite kontrujú a SOCÍK dáva druhý gól v zápase, keď pred bránou v dorážke poslal za chrbát vyrazený puk po strele Chovana od modrej. Druhá asistencia Šťastný
     
    21:27
    Nitra dala gól!
    Hostia znižujú ŠTEFANKOM, ktorý sa presadil takou položabkou spomedzi kruhov ponad vyrážačku kováča. G.Saliji najskôr za bránou podržal puk, z ľavej strany našiel Štefanku pred bránou, prvý pokus domáci golman ešte kryl, puk ostal medzi kruhmi, obrancovia neodpratali ani hráča ani puk a Štefanka v druhej dorážke uspel.
     
    18:26
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva presilovku, keď sa na tretí krát pred Šimbochom presadil MELICHAREK. Najskôr Bobček dva krát tesne minul bránu, po prvej ešte Kopecký v pokuse o dorážku z uhlu neuspel, druhá strela opäť tesne minula žrdku, puk sa vrátil za bránku, Kopecký v dorážke v záklone spred brány len do brankára, vyrazený puk k Melichárkovi a ten už pod hornú žrdku skóroval.
     
    05:59
    Trenčín dal gól!
    Dukla otvára skóre vďaka SOJČÍKOVMU teču pred bránou. Gabriš vystrelil z ľavej modrej, Peter Sojčík zmenil dráhu puku a prekvapil Šimbocha. Druhá asistencia Šťastný.

    Rasťo Ušiak

    Góly a asistencie: 6. Sojčík (Gabriš, Šťastný), 19. Melichárek Tibor (Kopecký), 23. Sojčík (Chovan, Šťastný), 24. Daňo (Tybor), 53. Filo (Trefný), 60. Mikzula (Bednár, Bobček) - 22. Štefanka (G.Saliji), 57. Hrnka (Štefanka), 59. Fojtík (Valčák)


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - 1. Štindl, Gabriš - Tybor, Daňo, Tvrdoň 2. Chovan, Trefný - Mikula, Sojčík, Šťastný 3. Bobček, Bednár - Melichárek, Kopecký, Filo 4. Hlubuček, Habšuda - Rožník, Koložváry, Lelkeš
    HK Nitra: Šimboch - 1. Arvay, Hruška - Fojtík, Valčák, S.Saliji 2. Grman, Bača - Hrnka, Štefanka, G.Saliji 3. Konig, Kružík - Barinka, Chrenko, Kluka 4. Hrudík - Púchovský, Piačka, Uhnák

    Rozhodca: Peter Grečko - Gajan, Grečko