Šumperk – Most 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 6:3 (kon.)
Chomutov – Olomouc 3:1 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Písek – Kadaň 2:1 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:1 (0:1, 3:0, 3:0)
HC Most
cz Sobota 05.11.2011, 17:00 • Zimní stadion Šumperk Žerotínova 55B 787 01 Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    58:40
    V další obrovské šanci Meluzín, ale kotouč mu na holi nesedl a hosté znovu přežívají.
     
    58:26
    Hlinka hraje skvělé utkání, sám v šanci, po něm i Haas, Lusinš ještě drží.
     
    57:20
    Meluzín v obrovské šanci bekhendem trefil Lusinšovo rameno a halou zní Jalovec!
     
    55:54
    Hlinka měl na holi sedmý gól, dostal nádhernou přihrávku na zadní tyč, ale těsně minul. Puk mu na čepel nesedl vůbec ideálně!
     
    54:17
    Bohumil Slavíček fauluje u hrazení a další šumperská přesilovka.
     
    54:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Aleš Holík napálil od modré kotouč a nádherná teč VLADIMÍRA CINKA! Lusinš následně předvedl neskutečné emoce, rozlámal hokejku na sirky, pak ji dodělal ještě jako dřevorubec u střídačky. A už je zpět mezi tyčemi. Cink zacinkal pošesté a zápas má jasné obrysy. Asistence: Aleš Holík, Karel Plášek.
     
    53:32
    Hosté půjdou do čtyř, hlavní sice faul neviděl, ale čárový rozhodčí ano a tak za sekání na Tesaříka vyloučen Petr Přeučil, který se pak ještě na Tesaříka vrhnul.
     
    51:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Asi je rozhodnuto, i když jsem tu kdysi zažil obrat z 1:7 na 8:7. LUKÁŠ MIČULKA doklepává do branky přihrávku Michala Hlinky a domácí vedou již 5:1. Asistence: Michal Hlinka.
     
    45:35
    Nejnebezpečnější střelu na Štůralovu branku v tomto oslabení vyslal baseballovým odpalem vlastní spoluhráč Tomáš Sedlák! Kotouč míjí horní tyč.
     
    41:37
    A přece se může Most dostat ještě do hry. Hraje přesilovky, tedy zatím ne, ale bude ji hrát. Vyloučen Aleš Křetínský za podražení.
     
    40:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Jak je to jednoduché! JAKUB HULVA dostal přihrávku od Daniela Vrdlovce, od vlastní modré najel až do útočného pásma, tam zamířil z křídla mezi betony Lusinše a ten si vybral asi první slabší chvilku v zápase. Hulvův druhý gól v utkání, pro Vrdlovce "assistrick" - třetí přihrávka na gól. Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    36:50
    Hosté si zahrají přesilovku, mně si zase zahrál na nervy zdejší router, totiž vypadlo připojení na internet. Naštěstí mám po kapsách záložní zdroje, takže jsem zpět v kontaktu s vámi. Vyloučen tuším Ondráček nebo Sedlák, ještě upřesním.
     
    34:21
    Hosté hoří jako zapálená ropná plošina, Mičulka opět na brankovišti a Lusinš bude mít uprostřed severočeských dolů uhelný pomník!
     
    33:48
    Vrdlovec v další neskutečné šanci po Sedlákově přihrávce, která měla oči, ale u pravé tyčky nedal. Znovu skvělý Lusinš!
     
    32:45
    A další trest pro hosty, vyhození kotouče mimo led z vlastního pásma se nebere jako dobrý počin, Lukáš Martinec již na trestné a přesilovka 5 na 3 tak opět na scéně. A hala žene Draky za dalším gólem.
     
    32:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Maličký, den a nějakých deset hodin starý Jakoubek Holík dostává do vínku branku svého otce! ALEŠ HOLÍK propálil Lusinše a kolébkou, kterou proslavil brazilský fotbalista Bebeto, oslavuje gól i narození syna!
     
    32:27
    Plášek Lusinše nebude mít vůbec v lásce! Další naprosto jasná tutovka, Plášek pálil do prázdné branky po nádherné Meluzínově přihrávce a Lusinš vytasil nádherný zákrok lapačkou. Máte proboha někdo tu Deli tyčinku? Vidíme krásné hokejové momenty.
     
    31:55
    A sudí Humpolíček má, jak se říká, koule na to vyloučit dva hostující hráče najednou! Jeden faul za brankou Draků, druhý na unikajícího Mičulku! Luxusní početní výhoda pět na tři v délce dvou minut! Vyloučenými Látal a Tauš!
     
    31:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Nemáte někdo Deli tyčinku? Hodím ji na led! ZLATÁ HELMA! Vrdlovec faulovaný v pádu přiťukl Sedlákovi, ten taky faulovaný v leže posunul na JAKUBA HULVU a ten na zadní tyči nedal Lusinšovi šanci! Signalizovaný trest se ruší, ale tohle, očičko zaplesalo, srdíčko jakbysmet! Já chci replay! Asistence: Tomáš Sedlák, Daniel Vrdlovec.
     
    30:05
    Červenka hledal před branku tlačícího se Hlinku, našel ho, dokonce i čepel jeho hole, ale zase ten Lusinš.
     
    29:30
    Haas poslal střelu jedovatou skrze nohy obránce a Lusinš se teď modlil, aby jeho tyč byla o pár milimetrů více vpravo. Bohužel pro domácí byla.
     
    27:52
    Obrovská šance Divíška, kotouč míjí horní tyč!
     
    27:25
    Ondráček stíhal soupeře a pak mu vysekl hůl z ruky. Samozřejmě odchod na pokec k trestoměřičům, první přesilovka pro Most. Radislav Ondráček dostává dvě minuty za sekání.
     
    27:12
    Lusinš v dalším ostrém zákroku, Šumperk znovu jasně lepší, možná i o třídu. Leč zase - není branek, není vedení.
     
    26:05
    Tesaříkovu bombu Lusinš kryje špičkou betonu!
     
    24:15
    Další přesilovka domácích, Holík si sjížděl mezi kruhy na střelu, ale dostal sekeru přes hokejku a Most opět ve čtyřech. Začíná se projevovat silná stránka hostů - totiž jsou jasně nejtrestanějším týmem v soutěži. Mikrofon nalezen, potrestaným za sekání Dominik Vaněk.
     
    23:20
    Draci právě vstřelili branku!
    Hulva fantastickým presingem vybojoval kotouč pro Vrdlovce, hned mu sjížděl do akce, ale byl jasně sražen nedovoleným bráněním! Rozhodčí jednoznačný zákrok přehlédl, ale Vrdlovec měl ještě na druhém křídle LUKÁŠE MIČULKU, ten z první propálil Lusinše! Ten tentokrát měl hodně smůly, ramenem vyrazil kotouč na břevno, od něj se puk odrazil do tyče a pak od Lusinšových zad skončil v brance! Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    22:57
    Hodně nebezpečnou akci zakončoval hostující zadák Daniel Krejčí, který nepříjemně sklepával kotouč ze vzduchu. Jeden problém, na vlastního brankáře! Lusinš v rozkleku kryje.
     
    20:59
    Ale Brunec byl faulovaný, takže domácí přesilovka. Vyloučeným hráčem bude někdo, koho nám hlasatel oznámí asi až najde mikrofon, mezitím už se půl minuty hraje..
     
    20:59
    Brunec se proklestil mosteckým houštím před branku a trefuje tyč! Mám podezření, že Štěstěna je původem z Mostu...
     
    16:50
    Obrovská šance na druhé straně, snad největší v zápase! Heinisch před Štůralou zazdil tisíciprocentní přihrávku od Tauše...
     
    16:14
    První vyloučení utkání, na trestnou lavici odjel Petr Přeučil za hákování.
     
    15:02
    Most právě vstřelil branku!
    No, co dodat. Domácí dostávají nepříjemnou ránu. Jsou v zápase jasně aktivnější, před branku soupeře nepouštějí, až nyní poprvé z prostoru kolmo proti brance pálí JAN LÁTAL a kotouč skrze stínící clonu končí u pravé tyče Štůralovy branky. Asistence: Lukáš Martinec.
     
    7:33
    Hodně hektické okamžiky! Další atak Draků končil mosteckým vybojováním puku, vyhozením přes všechny čáry, kupodivu se ale zakázané uvolnění nepískalo. Poté dostal Holík tvrdou ránu pukem, ale zatímco ležel mezi kruhy, Plášek potřetí mohl těžit ze stoprocentní šance! Sám se hnal na Lusinše, ale náhradník Masalskise z německého mistrovství světa 2010 opět chytá!
     
    6:58
    Červenka důrazem za brankou vybojoval kotouč pro Haase, ten mu vrátil, a pak začal kolotoč. Červenka poprvé projel půlkruh pásmem, Lusinš ale střelu vyrazil. Puk za brankou znovu sebral Červenka a opět následoval půlkruh pásmem, další rána a tentokrát Červenka našel Lotyšovu lapačku.
     
    5:05
    Meluzín s Pláškem si už delší čas výborně vyhoví a znovu Meluzín po křídle zavezl, pak nádherně našel Pláška na zadní tyči, letní posila Draků ze Znojma však opět míjí a jen vztekle rozhazuje rukama.
     
    2:42
    Kiks severočeského mužstva ve vlastním pásmu, k nekrytému kotouči se dostal Meluzín a posílal prudkou přihrávku před branku, kde s nastavenou holí čekal Plášek, v obrovské šanci těsně míjí!

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 24. Mičulka (Vrdlovec), 32. Hulva (Sedlák, Vrdlovec), 33. Holík, 41. Hulva (Vrdlovec), 52. Mičulka (Hlinka), 55. Cink (Holík, Plášek) - 16. Látal (Martinec)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Novotný, Holík, Sedlák, Ondráček, Křetínský, Tesařík, Pastor, Drtil - Plášek, Meluzín, Cink - Vrdlovec, Hulva, Brunec - Červenka, Hlinka, Haas - Vrána, Matějka, Mičulka. Trenér: Radek Kučera.
    HC Most: Lusinš (Melichar) - Martinec, Látal, Přindiš, Krejčí, Apelis, Panuška, Hanzl, Brožovský - Tauš, Heinisch, Tvrdek - Přeučil, Vrtek, Klíma - Slavíček, Divíšek, Luštinec - Vachovec, Vaněk, Ondráček. Trenér: Kamil Kašťák.

    Rozhodca: Humpolíček - Kašík, Wesley