Šumperk – Most 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 6:3 (kon.)
Chomutov – Olomouc 3:1 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Písek – Kadaň 2:1 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:1 (0:1, 3:0, 3:0)
HC Most
cz Sobota 05.11.2011, 17:00 • Zimní stadion Šumperk Žerotínova 55B 787 01 Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    54:17
    Bohumil Slavíček fauluje u hrazení a další šumperská přesilovka.
     
    53:32
    Hosté půjdou do čtyř, hlavní sice faul neviděl, ale čárový rozhodčí ano a tak za sekání na Tesaříka vyloučen Petr Přeučil, který se pak ještě na Tesaříka vrhnul.
     
    41:37
    A přece se může Most dostat ještě do hry. Hraje přesilovky, tedy zatím ne, ale bude ji hrát. Vyloučen Aleš Křetínský za podražení.
     
    36:50
    Hosté si zahrají přesilovku, mně si zase zahrál na nervy zdejší router, totiž vypadlo připojení na internet. Naštěstí mám po kapsách záložní zdroje, takže jsem zpět v kontaktu s vámi. Vyloučen tuším Ondráček nebo Sedlák, ještě upřesním.
     
    32:45
    A další trest pro hosty, vyhození kotouče mimo led z vlastního pásma se nebere jako dobrý počin, Lukáš Martinec již na trestné a přesilovka 5 na 3 tak opět na scéně. A hala žene Draky za dalším gólem.
     
    31:55
    A sudí Humpolíček má, jak se říká, koule na to vyloučit dva hostující hráče najednou! Jeden faul za brankou Draků, druhý na unikajícího Mičulku! Luxusní početní výhoda pět na tři v délce dvou minut! Vyloučenými Látal a Tauš!
     
    27:25
    Ondráček stíhal soupeře a pak mu vysekl hůl z ruky. Samozřejmě odchod na pokec k trestoměřičům, první přesilovka pro Most. Radislav Ondráček dostává dvě minuty za sekání.
     
    24:15
    Další přesilovka domácích, Holík si sjížděl mezi kruhy na střelu, ale dostal sekeru přes hokejku a Most opět ve čtyřech. Začíná se projevovat silná stránka hostů - totiž jsou jasně nejtrestanějším týmem v soutěži. Mikrofon nalezen, potrestaným za sekání Dominik Vaněk.
     
    20:59
    Ale Brunec byl faulovaný, takže domácí přesilovka. Vyloučeným hráčem bude někdo, koho nám hlasatel oznámí asi až najde mikrofon, mezitím už se půl minuty hraje..
     
    16:14
    První vyloučení utkání, na trestnou lavici odjel Petr Přeučil za hákování.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 24. Mičulka (Vrdlovec), 32. Hulva (Sedlák, Vrdlovec), 33. Holík, 41. Hulva (Vrdlovec), 52. Mičulka (Hlinka), 55. Cink (Holík, Plášek) - 16. Látal (Martinec)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Novotný, Holík, Sedlák, Ondráček, Křetínský, Tesařík, Pastor, Drtil - Plášek, Meluzín, Cink - Vrdlovec, Hulva, Brunec - Červenka, Hlinka, Haas - Vrána, Matějka, Mičulka. Trenér: Radek Kučera.
    HC Most: Lusinš (Melichar) - Martinec, Látal, Přindiš, Krejčí, Apelis, Panuška, Hanzl, Brožovský - Tauš, Heinisch, Tvrdek - Přeučil, Vrtek, Klíma - Slavíček, Divíšek, Luštinec - Vachovec, Vaněk, Ondráček. Trenér: Kamil Kašťák.

    Rozhodca: Humpolíček - Kašík, Wesley