Šumperk – Most 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 6:3 (kon.)
Chomutov – Olomouc 3:1 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Písek – Kadaň 2:1 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec
DRACI PARS ŠUMPERK
6:1 (0:1, 3:0, 3:0)
HC Most
cz Sobota 05.11.2011, 17:00 • Zimní stadion Šumperk Žerotínova 55B 787 01 Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    54:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Aleš Holík napálil od modré kotouč a nádherná teč VLADIMÍRA CINKA! Lusinš následně předvedl neskutečné emoce, rozlámal hokejku na sirky, pak ji dodělal ještě jako dřevorubec u střídačky. A už je zpět mezi tyčemi. Cink zacinkal pošesté a zápas má jasné obrysy. Asistence: Aleš Holík, Karel Plášek.
     
    51:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Asi je rozhodnuto, i když jsem tu kdysi zažil obrat z 1:7 na 8:7. LUKÁŠ MIČULKA doklepává do branky přihrávku Michala Hlinky a domácí vedou již 5:1. Asistence: Michal Hlinka.
     
    40:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Jak je to jednoduché! JAKUB HULVA dostal přihrávku od Daniela Vrdlovce, od vlastní modré najel až do útočného pásma, tam zamířil z křídla mezi betony Lusinše a ten si vybral asi první slabší chvilku v zápase. Hulvův druhý gól v utkání, pro Vrdlovce "assistrick" - třetí přihrávka na gól. Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    32:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Maličký, den a nějakých deset hodin starý Jakoubek Holík dostává do vínku branku svého otce! ALEŠ HOLÍK propálil Lusinše a kolébkou, kterou proslavil brazilský fotbalista Bebeto, oslavuje gól i narození syna!
     
    31:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Nemáte někdo Deli tyčinku? Hodím ji na led! ZLATÁ HELMA! Vrdlovec faulovaný v pádu přiťukl Sedlákovi, ten taky faulovaný v leže posunul na JAKUBA HULVU a ten na zadní tyči nedal Lusinšovi šanci! Signalizovaný trest se ruší, ale tohle, očičko zaplesalo, srdíčko jakbysmet! Já chci replay! Asistence: Tomáš Sedlák, Daniel Vrdlovec.
     
    23:20
    Draci právě vstřelili branku!
    Hulva fantastickým presingem vybojoval kotouč pro Vrdlovce, hned mu sjížděl do akce, ale byl jasně sražen nedovoleným bráněním! Rozhodčí jednoznačný zákrok přehlédl, ale Vrdlovec měl ještě na druhém křídle LUKÁŠE MIČULKU, ten z první propálil Lusinše! Ten tentokrát měl hodně smůly, ramenem vyrazil kotouč na břevno, od něj se puk odrazil do tyče a pak od Lusinšových zad skončil v brance! Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    15:02
    Most právě vstřelil branku!
    No, co dodat. Domácí dostávají nepříjemnou ránu. Jsou v zápase jasně aktivnější, před branku soupeře nepouštějí, až nyní poprvé z prostoru kolmo proti brance pálí JAN LÁTAL a kotouč skrze stínící clonu končí u pravé tyče Štůralovy branky. Asistence: Lukáš Martinec.

    Jaroslav Svoboda

    Góly a asistencie: 24. Mičulka (Vrdlovec), 32. Hulva (Sedlák, Vrdlovec), 33. Holík, 41. Hulva (Vrdlovec), 52. Mičulka (Hlinka), 55. Cink (Holík, Plášek) - 16. Látal (Martinec)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Boška) - Novotný, Holík, Sedlák, Ondráček, Křetínský, Tesařík, Pastor, Drtil - Plášek, Meluzín, Cink - Vrdlovec, Hulva, Brunec - Červenka, Hlinka, Haas - Vrána, Matějka, Mičulka. Trenér: Radek Kučera.
    HC Most: Lusinš (Melichar) - Martinec, Látal, Přindiš, Krejčí, Apelis, Panuška, Hanzl, Brožovský - Tauš, Heinisch, Tvrdek - Přeučil, Vrtek, Klíma - Slavíček, Divíšek, Luštinec - Vachovec, Vaněk, Ondráček. Trenér: Kamil Kašťák.

    Rozhodca: Humpolíček - Kašík, Wesley