Spišská N. Ves – Trebišov 3:1 (kon.) | Trnava – Púchov 3:2 (kon.) | Prešov – Michalovce 4:2 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Senica 7:1 (kon.) | Piešťany – Pov. Bystrica 5:4 (kon.) | Detva – Bardejov 3:2 (po s.n.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
7:1 (6:0, 0:1, 1:0)
HC Dukla Senica
Piatok 04.11.2011, 17:00 • Liptovský Mikuláš • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš už zvyšuje dnešný stav na 7:1 po tom čo MICHAL ĎURNÝ sa dostal pred bránu a tam oklamal blafákom Beláčeka následne zasunul puk do brány. Asistencia: Michal Mravec.
     
    26:49
    Senica dala gól!
    Senica aspoň trochu zmiernila stav dnešného stretnutia. JOZEF SALAJKA si dobre nabehol na puk a pred bránou tvrdo zakončil. Asistencie: Robert Šebesta, Vladimír Čopák
     
    17:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dnes to je gól za gólom ja to inak nevidím. Radoslav Macík si nabehol na puk a z prvej vystrelil pred brankárom hostí a ten sa iba prizeral ako mu puk prešiel popod lapačku. Asistencia: Peter Bartík, Peter Klepáč.
     
    14:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Ja to vidím dnes na poriadny výprask, ktorý dostane Senica. Ján Pleva sa predral obranou a v poslednej chvíli prihral na voľného PETRA BARTÍKA a ten zakončil do odkrytej časti brány hostí. Asistencie: Ján Pleva, Radoslav Macík.
     
    12:06
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš dnes predvádza famózny výkon, keď v prvej tretine už dala štvrtý gól. Všetko to začalo u Dominika Kaduru, ktorý prihral na druhú stranu LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI a ten s prehľadom zakončil do odkrytej časti brány. Asistencia: Dominik Kadura.
     
    08:17
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš dnes predvádza famózny výkon po tom čo za 10 minútach hracej doby už dala 3 góly! Teraz to bol MATEJ VAlÁŠEK, ktorý vypálil z pomedzi kruhov. Asistencia: Maroš Piatka.
     
    05:36
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš využil presilovú hru a v krátkom časovom slede dáva už druhý gól. MICHAL Ďurný sa perfektne orientoval pred bránou, kde vystrelil z otočky a puk skončil v sieti.
     
    02:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptovský Mikuláš sa hneď v úvode ujal vedenia a potvrdil, že doma je nebezpečným súperom. Peter Klepáč vystrelil z modrej, ale jeho strelu ešte tečol pred bránou JÁN PLEVA a puk skončil v bráne.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Dukla Senica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Pleva (P.Klepáč), 6. Ďurný (Bartík, Pleva), 9. Valášek (Piatka), 13. Paukovček (Kadura), 15. Bartík (Pleva, Kokavec), 18. Macík (Bartík, P.Klepáč), 44. Ďurný (Mravec) - 27. Salajka (Šebesta, Čopák)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Šiarnik) - Macík, Hyben, P.Klepáč, Devečka, M.Klepáč, Kuric, Hančiak, Mravec, Mezovský, Beňa, Kokavec, Ďurný, Piatka, Bartík, Valášek, Pajong, Pleva, Kadura, Holiga, Paukovček.
    HC Dukla Senica: Beláček (Kristín) - Vaškovič, Herda, Lezo, Ondrovič, Zahumenský, Čopák, Král, Mikolášek, Škápik, Šimek, Šebesta, Reissmuller, Cibulka, Salajka, Šúrek, Mikušovič.

    Rozhodca: Majling, Vyšný, Neuzer