B. Bystrica – Košice 2:4 (kon.) | Poprad – Nitra 3:4 (po pr.) | Martin – Žilina 1:0 (kon.)
Trenčín – Zvolen 3:2 (kon.) | HC Slovan – Skalica 1:2 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
3:4 (1:1, 1:0, 1:2)
HK Nitra
Utorok 25.10.2011, 17:00 • Zimný štadión Mesta Poprad • Slovnaft extraliga - E.M.
Partner:
     
    64:53
    Nitra dala gól!
    Z nenápadnej akcie, keď sa dlho nevedeli dostať hostia do pásma sa to nakoniec podarilo Chrenkovi, ktorý našiel na pracej tyčke Samirovi Salijimi a ten sa na gól neulakomil. Ponúkol ho ALBÍNOVI PODSTAVEKOVI, ktorý z blízka z druhej strany nezaváhal a rozhodol. Asistencie: Samir Saliji, Tomáš Chrenko.
     
    55:07
    Poprad dal gól!
    ĽUBOMÍR VAIC neváhal ani na sekundu a po prihrávke Suchého od modrej z prvej vypálil z medzikružia a zavesil do ľavého rohu Penkerovej brány. Je vyrované. Asistencia: Radoslav Suchý.
     
    51:17
    Nitra dala gól!
    Melicherčík najskôr dobre zareagoval na delovku Barinku z ľavého kruhu. Puk vyrazil pred seba na druhú stranu a odtiaľ vyslal podobný projektil MILAN HRUŠKA, ktorý otáča stav stretnutia. Asistencia: Peter Barinka.
     
    45:49
    Nitra dala gól!
    Zahrmelo na druhej strane a začína sa od znova. MAREK MAŠLONKA v rýchlom brejku prebral prihrávku od Hrnku a pohotovo vyrovnáva na 2:2. Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    21:15
    Poprad dal gól!
    Martin Kuľha si perfektne urobil miesto medzi kruhmi a s prehľadom našiel na pravej tyčke kapitána ARNEHO KROTÁKA, ktorý oklamal obrancu pohybom a zápästím ponad lapačku dostal domácich do vedenia. Asistencia: Martin Kuľha.
     
    16:58
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dočkali. Rozohrali dobrú presilovku na ktorej konci bol po nahodení puku Kuľhu od modrej obranca ANDREJ NOVOTNÝ. Ten nakoniec dorazil puk do siete, aj keď tam hokejkou ešte úradoval Škovira. Asistencie: Martin Kuľha, Miroslav Škovira.
     
    1:51
    Nitra dala gól!
    Nedáš dostaneš sa potvrdilo na druhej strane. Jednoduchú akciu Podstaveka zakončil TOMÁŠ CHRENKO pomedzi betóny nerozchytaného Melicherčíka a Nitra v Poprade vyhráva. Asistencia: Michal Kluka.

    Marek Vaščura

    Góly a asistencie: 17. Novotný (Kuľha, Hult), 22. Kroták (Kuľha), 56. Vaic (Suchý) - 2. Chrenko (Podstavek), 46. Mašlonka (Hrnka), 52. Hruška (Barinka), 65. Podstavek (Saliji S., Chrenko)


    HK Poprad: Melicherčík (Fedor) - Novotný, Suchý - Fabian, Brejčák D. - Šterbák, Hellström - Kramár, Malina - Svitana, Hult, Kuľha - Kroták (C), Kmiť, Vaic - Škovira, Kraft, Takáč - Paločko, Gellerstedt, Homa. Tréneri: Ladislav Svozil, Róbert Spišák.
    HK Nitra: Penker (Čiliak) - Arvay, Hruška - Rais, Ďurák - König, Bača - Polák - Fojtík, Štefanka (C), Barinka - Saliji S., Chrenko, Podstavek - Saliji G., Hrnka, Uhnák - Mašlonka, Piačka, Kluka. Tréneri: Ján Jaško, Ladislav Branikovič.

    Rozhodca: Jura - M. Korba, P. Korba

    Diváci: 1046