Slovensko – Arménsko 0:4 (kon.)
koniec
Slovensko
0:4 (0:0)
Arménsko
Utorok 06.09.2011, 20:15Reprezentácia U17
     
    85
    Päť minút pred koncom riadneho hracieho času dochádza k druhému striedaniu v tíme Arménska. Ihrisko opúšťa Jura Movsisjan, ktorý dnes započal fantastickú päť svojho mužstva za troma bodmi a v 57. minúte výrazne rozložil domáce mužstvo a zabil prvý klinec do rakvy zverencov Vladimíra Weissa. Na jeho miesto nastupuje Artur Sarkisov.
     
    78
    Dvanásť minút pred koncom riadneho hracieho času strieda tréner Vladimír Weiss aj poslednýkrát a tentoraz už výrazne posilňuje útočnú fázu. Z hry totiž sťahuje obrancu Mareka Čecha a na jeho miesto nastupuje útočník Erik Jendrišek. Po jeho príchode je však hra stále prerušená, pretože na trávniku leží jeden z arménskych futbalistov.
     
    74
    Po prvýkrát v dnešnom stretnutí strieda aj tréner Arménska. Z ihriska sťahuje Marcosa Pizzelliho a na jeho miesto posiela Edgara Manucharjana. Hneď na to Slováci vybojovali aj výhodu veľmi nebezpečnej štandardnej situácie.
     
    71
    Okamžite po inkasovanom góle reaguje tréner Vladimír Weiss striedaním a neostáva mu nič iné než posilniť útočnú fázu. Ihrisko opúšťa Vladimír Weiss ml. a na jeho miesto nastupuje najlepší strelec uplynulej kvalifikácie Stanislav Šesták. Následne Slováci mohli okamžite znížiť, ale šancu Petra Pekaríka zmaril na čiare brankár Berezovsky.
     
    55
    Slovenskí futbalisti pri lopte, Marek Hamšík ju ľavačkou posunul na Karima Guédého, ktorý sa snažil z prvej poslať do ešte lepšej pozície Hološka, ale pred ním zakročil jeden z obrancov Arménska a získava loptu. Pri najbližšom prerušení hry strieda po prvýkrát tréner Vladimír Weiss. Z ihriska sťahuje Karima Guédého, namiesto ktorého za aplauzu tribún nastupuje Róbert Jež.

    Kuzmány Andrej a Balko Jozef

    Góly: 57. Movsisjan, 70. Mchitarjan, 80. Ghazarjan, 90+. Sarkisov

    Karty:   45+. Čech (SVK), 52. Guédé (SVK), 73. Šesták (SVK), 75. Hamšík (SVK), 90+. Stoch (SVK) - 37. Mkojan (ARM), 43. Pizzelli (ARM)


    Slovensko: Ján Mucha - Peter Pekarík, Martin Škrteľ, Ján Ďurica, Marek Čech - Miroslav Karhan - Marek Hamšík (K), Miroslav Stoch, Karim Guédé, Vladimír Weiss - Filip Hološko
    Arménsko: Roman Berezovsky - Sargis Hovsepjan (K), Hrajr Mkojan, Valeri Aleksanjan, Levon Hajrapetjan, Artur Jedigarjan, Karlen Mkrtčjan, Henrik Mchitarjan, Marcos Pizzelli, Gevorg Ghazarjan, Jura Movsisjan

    Rozhodca: Marcin Borski - Marcin Borkowski, Rafal Rostowski (všetci Poľsko)

    Diváci: 7238