Slovensko – Arménsko 0:4 (kon.)
koniec
Slovensko
0:4 (0:0)
Arménsko
Utorok 06.09.2011, 20:15Kvalifikácia ME
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Arménsko dalo gól! Chybu Jána Ďuricu pri rozohrávke na Martina Škrteľa trestá Mchitarjan, jeho strela sa ešte odrazila od brvna, no ARTUR SARKISOV už vedel čo s loptou a dopravil ju hlavičkou do opustenej bránky.
     
    80
    Arménsko dalo gól! Rýhly, nepokrytý Mchitarjan sa dostal po pravej strane až pred Jána Muchu, stiahol na seba aj jediného vracajúceho sa obrancu a poslal loptu GEORGOVI GHAZARJANOVI, ktorý sa pred prázdnou bránkou nemýlil.
     
    70
    Arménsko dalo gól! MCHITARJAN absolútne nebránený získal loptu po našej chybe, pustil sa medzi štyroch brániacich Slovákov a bez ataku prekvapil ďalekou strelou Muchu.
     
    57
    Arménsko dalo gól! Loptu vrátenú hlavičkou do našej šestnástky zachytil nikým nekrytý MOVSISJAN a rýchlym zakončením dostáva Arménsko do vedenia.

    Marián Handzuš

    Góly: 57. Movsisjan, 70. Mchitarjan, 80. Ghazarjan, 90+1. Sarkisov

    Karty:   45+4. Čech (SVK), 52. Guédé (SVK), 74. Šesták (SVK), 75. Hamšík (SVK), 79. Ďurica (SVK), 90+2. Stoch (SVK) - 36. Mkojan (ARM), 43. Pizzelli (ARM)


    Slovensko: Mucha - Pekarík, Škrteľ, Ďurica, Čech - Karhan, Guédé - Hamšík, Stoch, Weiss ml. - Hološko
    Arménsko: Berezovsky - Hovsepjan, Mkojan, Aleksanjan, Hajrapetjan, Jedigarjan, Mkrtčjan, Mchitarjan, Pizzelli, Ghazarjan, Movsisjan

    Rozhodca: Borski - Borkowski, Rostowski (všetci Poľsko)