Kladno – Ufa 3:4 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
HC Salavat Julajev Ufa
cz Pondelok 15.08.2011, 17:30 • Městský zimní stadion, Kladno • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:59
    V poslední vteřině vystřelil Bicek, bohužel pro Kladno po ledě. Kdyby jeho rána šla o dvacet čísel nad ledem, je vyrovnáno. Na kdyby se ale nehraje a Ufa tak dnešní zápas vyhrává.
     
    59:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je nejspíš rozhodnuto. Kladno se konec zápasu vůbec nevyvedl a konečný výsledek je vstřelená branka. MAXIM SUŠINSKIJ vybojoval puk a sám proti Cháberovi bezpečně proměnil. Asistence: Viktor Kozlov.
     
    56:21
    Dvě minuty za nedovolené bránění pro Proškina. Teď má Kladno velkou šanci a k dispozici 44 sekund 5/3. Proškin za řeči dostal ještě osobní trest.
     
    55:05
    Právě po Knotkovi se pak zbytečně ohnal Richard Stehlík. Dvě minuty za krosček.
     
    52:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa skóruje v oslabení, ale jakým způsobem. Hosté vyhodili puk za branku Chábery, který předem odjel zastavit puk. Jenže ten se odrazil před branku a IGOR GRIGORENKO naprosto bezproblémově skóroval. Asistence: Andrej Kuteikin.
     
    51:04
    Klepišovi ujíždějí nervy. Dostává 2+2 za hrubost a sekání. Teď před Kolesnikem osekával Dragouna naprosto zbytečně.
     
    44:40
    Hosté si vyměňovali dlouho puk v pásmu, až se dočkali faulu. Dvě minuty za nedovolené bránění pro Hájka. Co je pro hosty ale horší, faulovaného Tverdovskiho poté porazil spoluhráč Mirnov a s ním se srazit bych vážně nechtěl.
     
    41:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Typická akce Jaroslava Kally. Který za brankou odstavil soupeře a poté vyčkával tak dlouho, až se mu nabídl MICHAL DRAGOUN, který svým druhým gólem v zápase posílá Kladno do vedení. Asistence: Jaroslav Kalla.
     
    38:12
    Zahrají si ale přesilovku. Dvě minuty za podražení inkasuje David Růžička.
     
    35:27
    Krásná akce Ufy. Nilsson znovu dostal krásnou přihrávku za obránce a jen nastavil hokejku. Puk se od ní odrazil do tyčky a poté pod Cháberu!
     
    34:54
    Dvě minuty za vzájemné osekávání se dostávají Růžička a Grigorenko.
     
    31:15
    V pěti se nehrálo dlouho. Čtyři minuty za hru vysokou holí dostal Jan Piskáček.
     
    30:36
    Povedená střela Knotka propadla Kolesnikovi a puk doklouzal k Hájkovi, který z velkého úhlu trefil jen brankáře Ufy!
     
    28:40
    Eberleho formace znovu platila na hosty a dokonce si vynutila faul. Dvě minuty za hákování dostává Igor Mirnov.
     
    24:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ufa sice držela Kladno v pásmu. Jenže pak v souboji u mantinelu vybojovali domácí puk. Hovorka rychle přistrčil rozjetému MICHALU DRAGOUNOVI, který zakončil nájezd bekhendovým blafákem - 2:2. Asistence: Marek Hovorka.
     
    23:49
    Dvě minuty za faul loktem dostává Růžička. Hosté předtím byli v obrovské šanci tři na jednoho, kterou skoro z čáry zakončil Kozlov a těsně minul prázdnou branku.
     
    22:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno snižuje. Nilsson na jedné straně nejprve ani nezakončil svojí šanci. Domácí se rychle dostali dopředu, kde Bílek našel přesně hokejku DAVIDA STIELERA a ani rychlý provaz brankáře Kolesnika už nezabránil kladenskému útočníkovi ve skórování. Asistence: Vítězslav Bílek, Jan Eberle.
     
    19:52
    Ještě jedna velká šance Kladna. Kalla hezky prostrčil na Hlaváče, který však dával do svého pokusu spíš razanci než přenost. Kolesnik srazil betony a vyrazil puk.
     
    18:41
    Mamin vyhodil puk přes mantinel a hosté jdou podruhé pykat za zdržování.
     
    17:09
    Ve chvíli, kdy naskočil Hovorka na led, se dostal puk ke Klepišovi. Chábera se přemisťoval a na poslední chvíli střelu českého útočníka zachytil. Výborný zákrok.
     
    15:06
    První přesilovka pro Ufu. Marek Hovorka dostává dvě minuty za sekání.
     
    12:29
    Hlaváč teď ukázal výborný přehled a chytrou žabičkou nabídl gólovou šanci Dragounovi, který ale puk zvedl příliš a poslal ho až do ochranné sítě.
     
    08:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení o dvě branky. Už o chvíli předtím našel Sušinskij Kozlova, který přestřelil. Teď ale dostal od Aťušova VIKTOR KOZLOV podobnou přihrávku a pěknou střelou švihem dal druhou branku. Asistence: Vitalij Aťušov.
     
    05:33
    Jason Lepine krásně našel u tyčky Pateru, který ale poloprázdnou branku netrefil!
     
    05:12
    Miroslav Blaťák vyhodil puk přes mantinel, Kladno si zahraje dvojnásobnou přesilovku.
     
    03:36
    Ale zahraje si přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Svitov
     
    02:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    A z další akce jdou hosté do vedení. IGOR GRIGORENKO dostal puk před branku a trefil se přesně k tyči - 0:1. Bez asistence.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 23. Stieler (Bílek, Eberle), 25. Dragoun (Hovorka), 42. Dragoun (Kalla) - 3. Grigorenko, 9. Kozlov (Aťušov), 53. Grigorenko (Kuteikin), 60. Sušinskij (Kozlov)


    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) - Hájek, Růžička, Piskáček, Procházka, Drtina, Lepine, Diviš, Kameš - Hlaváč, Patera, Bicek, Kalla, Dragoun, Hovorka, Bílek, Stieler, Eberle, Kuchler, Knotek, Valský.
    HC Salavat Julajev Ufa: Kolesnik (Davidov) - Aťušov, Blaťák, Proškin, Kutějkin, Gimajev, Kondrajev, Tverdovski, Stehlík - Nilsson, Trubachyov, Mamin, Svitov, I. Radulov, Klepiš, Ščastlivij, Kozlov, Grigorenko, Koltsov, Sušinskij, Mirnov.

    Rozhodca: Florián, Zubzanda - Ondráček, Řešátko.