Dukla Praha – Varnsdorf 4:0 (kon.)
koniec
FK Dukla Praha
4:0 (3:0)
FK Varnsdorf
cz Piatok 29.04.2011, 18:00 • Stadion na Julisce, Praha • Chance Národní Liga (CZ)
     
    88
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je tu další branka. Po faulu na PETRA MALÉHO se sám faulovaný ujal rozehrávky a poslal míč přímo do branky, i když tam možná došlo ještě k teči jednoho z obránců, zřejmě vlastní gól Jakubovského.
     
    29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí opět ukázali jednu ze svých akcí. Berger odcentroval, našel přesně hlavu DANIHO CHIGOUA, který poslal míč přesně k levé tyči.
     
    21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nádherná akce na Julisce!! Útok znovu po pravé straně, míč se od jednoho z hráčů odrazil k MARKU HANOUSKOVI, který si míč v klidu zpracoval a poslal ho do horního rohu branky Varnsdorfu!
     
    6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dlouhý pas na Daniho Chigoua, ten si zpracoval, obhodil gólmana Porcala a naservíroval do jednoduché pozice kam si naběhl JAN SVATONSKÝ a do prázdné branky snad nemohl minout.

    Jakub Vais

    Góly: 6. Svatonský, 21. Hanousek, 29. Chigou, 88. Malý

    Karty:   79. MIkula (DUK) - 37. Breite (VDF), 43. Porcal (VDF), 62. Kulhánek (VDF), 70. Koblížek (VDF), 77. Stehlík (VDF)


    FK Dukla Praha: Rada – Hašek, Mikula, Vorel, Vrzal – Malý, Šiml, Hanousek (86. Gedeon) – Berger, Chigou (73. Jirouš), Svatonský (75. Pázler).
    FK Varnsdorf: Porcal – Mach, Pimpara, Chod, D. Procházka (46. Koblížek), Rudnytskij , Kulhánek (64. Matějov) – Čemba (75. J. Procházka).

    Rozhodca: Franěk - Nádvorník, Tacina

    Diváci: 745