Ufa – A. Mytišči 3:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
Atlant Mytišči
cz Sobota 16.04.2011, 13:00Play-off KHL
Partner:
     
    56:14
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Tak to je závěr zápasu jako hrom, hosté nic nevzdávají a stahují soupeřův náskok. ALEXEJ GLUCHOV se prodral až před brankoviště, kde i přes bránícího protihráče zakončil přesně k tyči. Asistence: Kablukin - 3:2.
     
    55:48
    Ufa právě vstřelila branku!

    Salavat vede již o dvě branky! Klepiš z rohu kluziště zaslal kotouč před branku, odkud jej do sítě doklepl ALEXANDER SVITOV. Asistence: Klepiš, Saprykin - 3:1.
     
    54:21
    Ufa právě vstřelila branku!

    Domácí využívají početní převahu a pět minut před koncem základní hrací doby jdou do vedení! ANDREJ KUTĚJKIN napřáhl od modré čáry a jeho rána skončila až v síti. Asistence: Vja. Kozlov, Radulov - 2:1.
     
    43:37
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    JAN MAREK ve dvojnásobné přesilovce vyrovnává! Převzal skvěle načasovanou přihrávkou od Mozjakina a z bezprostřední blízkosti zavěsil pod břevno. Asistence: Mozjakin, Petrov - 1:1.
     
    7:45
    Ufa právě vstřelila branku!

    Domácí svůj tlak přetavili ve vedoucí branku a dostávají se do vedení. Nilsson od mantinelu posílal puk před brankoviště, odkud je do sítě usměrnil ANDREJ TARATUCHIN. Asistence: Robert Nilsson - 1:0.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 8. Taratuchin (Nilsson), 55. Kutějkin (Vja.Kozlov, Radulov), 56. Svitov (Klepiš, Saprykin) - 44. Marek (Mozjakin, Petrov), 57. Gluchov (Kablukin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) - Kolcov, Blaťák, Proškin, Kutějkin, Kondratev, Kalinin - Nilsson, Svitov, Klepiš, Taratuchin, Sčastliviy, Viktor Kozlov, Grigorenko, Vjačeslav Kozlov, Thoresen, Zinovjev, Radulov, Saprykin.

    Atlant Mytišči: Barulin (Koval) - Zjuzin, Obšut, Semjonov, Nurislamov, Glazunov, Bykov, Gorochov - Mozjakin, Lewandovskij, Neprjajev, Petrov, Musatov, Upper, Fjodorov, Gluchov, Irgl, Kablukin, Bulis, Marek, Lee.

    Diváci: 7950