Ufa – A. Mytišči 3:2 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
Atlant Mytišči
cz Sobota 16.04.2011, 13:00Play-off KHL
Partner:
     
    Následuje slavnostní ceremoniál, který vyvrcholí předáním Gagarinova poháru. Nad hlavu jej pozvednou také dva čeští zástupci, Miroslav Blaťák a Jakub Klepiš. To je z letošní sezony KHL vše, děkuji za pozornost a u dalšího ročníku se budu těšit na počtenou! (15:21:56)
     
    Obrovská radost domácích hokejistů, které přihlíží také beznadějně vyprodané hlediště. Ufa dnes v první třetině na ledové ploše dominovali, Atlant však posléze vyrovnal hru a bojoval o prodloužení série. V samém závěru ale vyrovnat nedokázal a v konečném součtu končí druhý.
     
    Vítězem KHL se v sezóně 2010/2011 stává celek Salavat Julajev Ufa!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Ofsajd Atlantu, vhazování ve středním pásmu. Pět vteřin do konce, domácí začínají slavit.
     
    59:40
    Atlant měl v přesilovce velký tlak, ale kýžené branky se nedočkal. Do konce zápasu zbývá dvacet vteřin, Miloš Říha si bere oddechový čas. Vhazování před Ersbergem.
     
    56:24
    Kolcov dostává dvě minuty, Barulin je na střídačce! Hosté si zahrají v šesti proti čtyřem!
     
    56:14
    Mytišči právě vstřelilo branku!

    Tak to je závěr zápasu jako hrom, hosté nic nevzdávají a stahují soupeřův náskok. ALEXEJ GLUCHOV se prodral až před brankoviště, kde i přes bránícího protihráče zakončil přesně k tyči. Asistence: Kablukin - 3:2.
     
    55:48
    Ufa právě vstřelila branku!

    Salavat vede již o dvě branky! Klepiš z rohu kluziště zaslal kotouč před branku, odkud jej do sítě doklepl ALEXANDER SVITOV. Asistence: Klepiš, Saprykin - 3:1.
     
    54:21
    Ufa právě vstřelila branku!

    Domácí využívají početní převahu a pět minut před koncem základní hrací doby jdou do vedení! ANDREJ KUTĚJKIN napřáhl od modré čáry a jeho rána skončila až v síti. Asistence: Vja. Kozlov, Radulov - 2:1.
     
    53:58
    V oslabení se na odvážný únik vydal Lewandovskij, ale v tísni nezakončil zrovna podle představ. Domácí posléze získali útočné pásmo, v němž nyní kombinují.
     
    53:30
    Šance pro Ufu, Semjonov dostává dvě minuty a domácí si zahrají přesilovku.
     
    53:20
    Kolcov drží puk za vlastní bránou a vyčkává, až jeho spoluhráči dostřídají.
     
    52:06
    Na útočný výlet se však vydal také domácí zadák Proškin, jenž po souboji s Markem skončil v domácí svatyni, která vypadla ze svého postavení. Hra je přerušena, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    50:34
    Přihrávka Bulise nenalezla volné spoluhráče před brankou, Atlant je v těchto chvílích znovu mírně aktivnější.
     
    50:01
    Mozjakin prokličkoval do útočného pásma a vzápětí tvrdě pálil, domácí brankář byl pozorný a letící puk uschoval ve výstroji. Buly v útočné třetině hostujícího týmu.
     
    49:14
    Zakázané uvolnění domácího celku, vhazovat se bude u Ersberga.
     
    48:15
    Hosté v plném počtu.
     
    47:30
    Atlant vyhazuje, soupeřově přesile se zatím dobře brání.
     
    46:15
    Nurislamov dostává dvě minuty, domácí hrají přesilovku.

    Lukáš Šonský

    Góly a asistencie: 8. Taratuchin (Nilsson), 55. Kutějkin (Vja.Kozlov, Radulov), 56. Svitov (Klepiš, Saprykin) - 44. Marek (Mozjakin, Petrov), 57. Gluchov (Kablukin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Ersberg (Kolesnik) - Kolcov, Blaťák, Proškin, Kutějkin, Kondratev, Kalinin - Nilsson, Svitov, Klepiš, Taratuchin, Sčastliviy, Viktor Kozlov, Grigorenko, Vjačeslav Kozlov, Thoresen, Zinovjev, Radulov, Saprykin.

    Atlant Mytišči: Barulin (Koval) - Zjuzin, Obšut, Semjonov, Nurislamov, Glazunov, Bykov, Gorochov - Mozjakin, Lewandovskij, Neprjajev, Petrov, Musatov, Upper, Fjodorov, Gluchov, Irgl, Kablukin, Bulis, Marek, Lee.

    Diváci: 7950