Slovensko – USA 1:8 (kon.) | Nórsko – Švédsko 2:10 (kon.) | Švajčiarsko – Nemecko 1:4 (kon.)
Česko – Kanada 0:5 (kon.)
koniec
Nórsko
2:10 (1:1, 0:3, 1:6)
Švédsko
cz Piatok 15.04.2011, 15:30 • EnergieVerbund Arena • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    56:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku. Před Johansenem se nejrychleji zorientoval JEREMY BOYCE ROTEVALL a střelou k tyči dává desátý švédský gól. Asistence: Victor Rask, Mika Zibanejad. 2:10.
     
    53:25
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Devátý puk se třepotá v norské kleci. Zibanejad přihrál VICTORU RASKOVI, který se štěstím dává další gól Tří korunek. Asistence: Mika Zibanejad.
     
    49:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A další branka Švédů. Johansen vyrazil střelu Boycer Rotevalla před sebe a MIKA ZIBANEJAD tak měl lehkou úlohu, aby zkompletoval svůj hattrick. Asistence: Jeremy Boyce Rotevall, Oscar Klefbom. 2:8.
     
    47:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové bleskurychle využili přesilovku a dávají svůj sedmý gól v zápase. Bengtsson vypálil od modré a puk uklidil za Johansenovi záda FILIP FORSBERG. Asistence: Rasmus Bengtsson, Karl Johansson. 2:7.
     
    45:22
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové přeci jen využívají přesilovou hru a odpovídají na švédský gól. Salo přihrál mezi kruhy JONASU KNUTSENOVI, který střelou švihem zavěsil za záda Lundströma. Asistence: Espen Salo. 2:6.
     
    44:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Začíná z toho být malý debakl pro Norsko a žlutomodří skórují dokonce v oslabení. Blomkvist přenechal puk na modré GUSTAVU BJORKLUNODVI, který se střelou k tyči nemýlil. Asistence: Albin Blomkvist. 1:6.
     
    40:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Žlotomodří si nachystali parádní přivítání pro nového muže s maskou v brance Norska. VICTOR RASK přebral pěkný pas od Klefboma a střelou z otočky ho propálil mezi betony. Asistence: Oscar Klefbom.
     
    37:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Žlutomodří jdou do tříbrankového trháku. Zibanejad si zajel za branku pro sraženou střelu, přihrál před kasu na zcela volného JEREMYHO BOYCER ROTEVALL, pro kterého nebyl problém trefit poloprázdnou norskou klec. Asistence: Mika Zibanejad, Rasmus Bentsson. 1:4.
     
    34:29
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Boyce Rotevall vypálil od modré, Soberg jeho střelu vyrazil přesně na hůl MIKY ZIBANEJADA, který pohotovým šťouchnutím poslal puk mezi betony norského brankáře až za červenou čáru. Asistence. Jeremy Boyce Rotevall, Victor Rask. 1:3.
     
    23:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Klefbom našel dlouhým pasem na útočné modré MIKU ZIBANEJADA, který své osamocené sólo dovedl k dokonalosti, když střelou pod lapačku nedal Sobergovi šanci. Asistence: Oscar Klefbom. 1:2.
     
    19:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Norové si neužili jednobrankový náskok příliš dlouho. Po osmi vteřinách od jejich branky vypíchl puk norské obraně FILIP FORSBERG a vystřelil z mezikruží na Soberga. Ten jeho pokus vyrazil pouze před sebe, kde nikým neatakovaný Forsberg doklepl puk do branky. Bez asistence.
     
    18:53
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Hráči Norska v této přesilovce nepředvedli nic, ale jediná střela se dokázala ujmout. JONAS KNUTSEN dostal parádní pas od Trettenese na modrou a přesnou střelou do pravého růžku švédské branky dává Norům překvapivé vedení. Asistence: Mathias Trettenes. 1:0.

    Petr Schultz

    Góly a asistencie: 19. Knutsen (Trettenes), 46. Knutsen (Salo) - 20. Forsberg, 24. Zibanejad (Klefbom), 35. Zibanejad (Boyce Rotevall, Rask), 38. Boyce Rotevall (Zibanejad, Bengtsson), 41. Rask (Klefbom), 45. Bjorklund (Blomkvist), 48. Forsberg (Bengtsson, Johansson), 50. Zibanejad (Boyce Rotevall, Klefbom), 54. Rask (Zibanejad), 57. Boyce Rotevall (Rask, Zibanejad)


    Nórsko: Soberg S.(40. Johansen) - Nasgaard, Lesund, Salo, Noteng, Bjorsland, Haaland - Hoff Karterud, Weberg - Soberg M., Knutsen, Trettenes - Medby, Heier, Aslaksen - Lund, Fischer, Salsten.
    Švédsko: Lundström (Lassinantti) - Vikstrand, Klefbom, Bengtsson, Johansson, Blomkvist, Nilsson - Boyce Rotevall, Rask, Zibanejad - Arvidsson, Nermark, Lundberg - Bjorklund, Karlsson, Forsberg - Blomstrand, Lilliestrom Karlsson, Wedin - Froberg

    Rozhodca: Brüggemann (GER), Vasiljev (RUS) - Birin (RUS), Kowert (GER)