Žilina – Piešťany 4:2 (kon.) | Košice – Nitra 5:0 (kon.) | Poprad – Skalica 6:3 (kon.)
koniec
HC Košice
5:0 (2:0, 0:0, 2:0)
HK Nitra
Piatok 04.03.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:57
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú piaty gól, keď pred bránou tečoval nastrelený puk JAROSLAV KRISTEK, ktorý prekvapil nitrianskeho brankára, ktorý tomuto gólu už nevedel zabrániť.
     
    52:15
    Mám pocit, že Nitra sa už mierne zmierala s prehrou, šancu jej však možno dá práve aj táto presilová hra, keď si na trestnú lavicu sadá Homér.
     
    48:27
    Košice dali gól!
    A už je zrejme definitívne rozhodnuté, keď spoza brány našiel Peter Bartoš voľného GRONA pred Lacom a jeho strela bez väčších ťažkostí prešla za chrbát nitrianskeho brankára.
     
    47:50
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú tretí klinec, zrejme už definitívny do rakvy nitrianskeho tímu, autor tohto presného zásahu po nahrávke Richarda Jenčík bol MARTIN FROLÍK.
     
    37:12
    Ladislav Gabriš si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za držanie.
     
    34:14
    Sily na ľadovej ploche na na 50 sekúnd vyrovnajú, keď si na trestnú lavicu odchádza za hákovanie sadnúť Michel Miklík.
     
    33:15
    Dnešné stretnutie sleduje 5663 platiacich divákov.
     
    30:22
    Ďalšie vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Miroslav Štefanka za hákovanie.
     
    29:39
    Vylúčenie Nitry, za atakovanie košického brankára si odchádza sadnúť na trestnú lavicu Samir Saliji, hrať sa bude 4 na 3.
     
    28:48
    Marcel Haščák si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za hákovani + Henrich Ručkay za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    25:21
    Ďalšie vylúčenie Košíc, k Pašekovi si sadne na trestnú lavicu aj Vladimír Dravecký, hostia tak budú mať viac ako jeden a pol minútu prevahu o dvoch mužov.
     
    19:20
    Prvé vylúčenie domáceho tímu, keď si na trestnú lavicu odchádza sadnúť Michel Miklík za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    16:47
    Druhé vylúčenie Nitry v tomto zápase, keď si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť na trestnú lavicu Samir Saliji.
     
    10:43
    Veľká príležitosť Petra Bartoša, ktorý sa sám rútil na bránu hostí, kapitán košického tímu si pekne položil svojho súpera v bráne, horná konštrukcia brány však povedala nie a skóre sa tak v košickej Steel aréne nemení.
     
    4:40
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú druhý gól v tomto zápase, keď od modrej čiary nahodil puk pred bránu Michal Grman, puk ešte stihol pred bránou zrejme tečovať VLADIMÍR DRAVECKÝ, ktorý teraz 2x potešil divákov v Steel aréne.
     
    2:38
    Vylúčenie Nitry, na trestnú lavicu si sadá za držanie hokejky Miroslav Duben.
     
    1:43
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti sa ujímajú vedenia, keď si v útočnom pásme narazil puk Dravecký so ZÁLEŠÁKOM a ten presnou strelou medzi betóny zvyšuje na 1:0.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 2. Zálešák (Dravecký, Pašek), 5. Dravecký (Grman), 48. Frolík (Jenčík), 49. Gron (Bartoš), 57. Kristek


    HC Košice:
    HK Nitra: