Žilina – Piešťany 4:2 (kon.) | Košice – Nitra 5:0 (kon.) | Poprad – Skalica 6:3 (kon.)
koniec
HC Košice
5:0 (2:0, 0:0, 2:0)
HK Nitra
Piatok 04.03.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:17:38)
     
    59:30
    Necelých 30 sekúnd pred koncom standing ovation pre domácich hokejistov.
     
    58:30
    Asi najväčšia šanca hostí v tomto zápase, keď sa po zaváhaní domácej obrany dostal do samostatného nájazdu Miroslav Kováčik, jeho strela však neprekvapila dnes 100%-ného Hudáčka.
     
    56:57
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú piaty gól, keď pred bránou tečoval nastrelený puk JAROSLAV KRISTEK, ktorý prekvapil nitrianskeho brankára, ktorý tomuto gólu už nevedel zabrániť.
     
    54:29
    Košice hrajú v plnom počte, hostia počas svojej početnej výhody ani len nevystrelili smerom na Hudáčka, ktorý má minimum práce.
     
    53:14
    Hostia počas prvej minúty presilovej hry ani len nevystrelili na bránu, hostia celkovo dnes málo strielajú do 40-tej minúty vyslali smerom na Hudáčka len 17 striel.
     
    52:15
    Mám pocit, že Nitra sa už mierne zmierala s prehrou, šancu jej však možno dá práve aj táto presilová hra, keď si na trestnú lavicu sadá Homér.
     
    50:14
    Steel arénou sa už valí prvá mexická vlna.
     
    49:24
    Necelých 11 minút pred koncom riadneho hracieho času je v košickej Steel aréne už zrejme definitívne rozhodnuté o prvom postupujúcom do semifinále, Nitra dnes nepodala najlepší výkon, hostia nepotrápila oceliarov tak ako v predchádzajúcich dvoch zápasoch a aj preto svieti skóre na informačnej kocke 4:0 pre domácich.
     
    48:27
    Košice dali gól!
    A už je zrejme definitívne rozhodnuté, keď spoza brány našiel Peter Bartoš voľného GRONA pred Lacom a jeho strela bez väčších ťažkostí prešla za chrbát nitrianskeho brankára.
     
    47:50
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú tretí klinec, zrejme už definitívny do rakvy nitrianskeho tímu, autor tohto presného zásahu po nahrávke Richarda Jenčík bol MARTIN FROLÍK.
     
    46:36
    Košice bez väčších problémov udržujú dvojgólové vedenie, hostia akokeby už nestačili na záverečný nápor, ktorí by im mohol priniesť tak dôležitý kontaktný gól.
     
    44:59
    Akcia Košíc na ktorej konci bol Jenčík s Frolíkom, ani jednému z nich sa však nepodarilo prekvapiť pozorného nitrianskeho brankára.
     
    43:47
    Jaroslav Kristek sa odhodlal k strele v útočnom pásme, jeho pokus však pozorný brankár hostí zmaril, vytlačil na ochrannú sieť a pokračovať sa tak bude po vhadzovaní v útočnom pásme oceliarov.
     
    43:07
    Obraz hry sa naďalej nemení, hostia síce zvýšili úsilie na ľadovej ploche, stále to nieje to pravé orechové, hostia už majú na zmenu skóre len necelých 17 minút riadneho hracieho času.
     
    41:10
    Hostia ani v tejto záverečnej tretine v dnešnom stretnutí veľmi nehryzú, je síce len začiatok ale hostia sa prakticky od začiatku len bránia a snažia sa vyhodiť puk zo svojho obranného pásma.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:49
    Domácim hokejistom sa nedarí v tejto presilovej hre, Laco má minimum práce a vyzerá, že táto tretina skončí 0:0.
     
    37:12
    Ladislav Gabriš si odchádza sadnúť na trestnú lavicu za držanie.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 2. Zálešák (Dravecký, Pašek), 5. Dravecký (Grman), 48. Frolík (Jenčík), 49. Gron (Bartoš), 57. Kristek


    HC Košice:
    HK Nitra: